Musicalinfo.hu - A Cseszneki Nyár 2010-es műsorára már kaphatóak a jegyek!
 • A Cseszneki Nyár 2010-es műsorára már kaphatóak a jegyek!

  A Cseszneki Nyár 2010-es műsorára már kaphatóak a jegyek!

  A Cseszneki Nyár 2010-es programjaira már megvásárolhatja jegyeit a http://musicalinfo.jegy.hu oldalon.
  Idén is lesz EDDA koncert és István a király is.

  Az idei program:
  Július 10. - Nemzetközi Tárogató Fesztivál
  Július 10-én Nemzetközi Tárogatófesztivál lesz a Cseszneki Várban. A mindig is magyarnak tartott "régi" fúvós hangszer legjobb külföldi (Skót, Román, Koreai, stb. és természetesen Magyar) megszólaltatói érkeznek Csesznekre, hogy egy felejthetetlen koncertet adjanak e történelmi helyszínen az ideérkező közönségnek.
  Online jegyvásárláshoz kattintson ide!


  Július 17. - Magyarországi Lovagrendek Találkozója
  Ilyen még nem volt Magyarországon programmal jelentkezik Csesznek július 17-én. A településre, pontosabban a Cseszneki Várba várják a Magyarországon működő Lovagrendek képviselőit, az elsőként itt megrendezésre kerülő Magyarországi Lovagrendek Találkozójára. A történelmi és nem történelmi Lovagrendek egyaránt meghívást kapnak ezen eseményre, hogy személyesen ismertethessék meg a nagy közönséggel céljaikat és tevékenységüket, ráirányítva a figyelmet napjainkban is a karitatív tevékenységek fontosságára. Természetesen egész napos rendezvényről lévén szó, lovagi játékok és bemutatók és egyéb, a lovagkort idéző programok is bemutatásra kerülnek.

  Online jegyvásárláshoz kattintson ide!


  Július 17. - Várdalnoki Esték: A XV.-XVI. század dalai, zenéi
  Ugyanezen a napon tehát július 17-én, 19 órától a Várdalnoki esték keretében: A XV.-XVI. század dalai című produkció kerül bemutatásra, melyen Balogh Péter kobzon játszva és kolléganőjét kísérve ismerteti meg az érdeklődőkkel a régi idők zenéit és dalait.

  Online jegyvásárláshoz kattintson ide!


  Július 24. - Az Edda 16. szuperkoncertje Cseszneken
  Az idén 16. alkalommal adja hagyományos Cseszneki szuperkoncertjét július 24-én, az éppen 30 éves fennállását ünneplő EDDA zenekar. A rendezők és természetesen Pataki Attilláék is nagyon készülnek a koncertre, hiszen tavaly a jégesős időjárás miatt elmaradt koncertet is az idén akarják be pótolni.

  Online jegyvásárláshoz kattintson ide!


  Július 31. - Képzelt riport egy amerikai popfesztiválról (musical)
  A Pannon Várszínház előadásában csak egy alkalommal, július 31-én mutatják be a Képzelt riport egy amerikai popfesztiválról című musicalt, melyet megszületése óta töretlen sikerrel visznek színre bárhol az országban.

  Online jegyvásárláshoz kattintson ide!


  Augusztus 7. - Cseszneki VÁRJÁTÉKOK (XIII.)
  Mint ahogyan az minden évben Cseszneken lenni szokott, az idén is augusztus első szombatján rendezik meg a hagyományos, családi programnak számító Cseszneki Várjátékokat, mely tulajdonképpen a Vár születésnapját megünneplendő egész napos rendezvénysorozat lesz az ország legjobb középkori katonai hagyományőrző csapatainak részvételével és fellépésével.

  Online jegyvásárláshoz kattintson ide!


  Augusztus 14. - Jöjjön el a Te országod!
  Zenés Gálaműsor Sztárvendégekkel
  Jöjjön el a Te országod! címmel mutatják be augusztus 14-én a Felvidéki Rockszínház előadásában sztárvendégekkel azt a gálaműsort, mely zenés történelmi áttekintést nyújt rockoperáinkon, musicaleinken és filmzenéinken keresztül a Honfoglalástól napjainkig! Ízelítő a programból: Kőmíves Kelemen, János vitéz, Valahol Európában, A költő visszatér, Elisabeth, Honfoglalás, Egri csillagok, István a király, stb.

  Online jegyvásárláshoz kattintson ide!


  Augusztus 19. - István a király (rockopera)
  Sztárvendégekkel, tüzijátékkal
  Szintén hagyomány Cseszneken, hogy minden év augusztus 19-én bemutatják sztárvendégek főszereplésével az István a király rockoperát a Nyíregyházi MANDALA dalszínház tehetséges művészeinek előadásában, melyet egy felejthetetlen tűzijáték követ.

  Online jegyvásárláshoz kattintson ide!  Megosztás: Hozzáadás Twitter-hez Hozzáadás Facebook-hoz Hozzáadás Startlaphoz Hozzáadás MySpace-hez RSS
  Szerző: Musicalinfo
  Dátum: 2010.06.01.


  Kereső
  Hírlevél
  Programok

  Ének az esőben
     
  Ének az esőben
     
  Chicago musical
     

    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2018


  Musicalinfo.hu - Minden, ami musical!

  Partnerek: