Musicalinfo.hu - Benne vagyok a bandában! Új zenés sorozat!
 • Benne vagyok a bandában! Új zenés sorozat!

  A Hannah Montana és a High School Musical sikere után a Disney Csatorna úgy döntött a rockereknek is készít sorozatot. Ezúttal nem a musical és pop rajongókra gondoltak, hanem a rockerekre! A Benne vagyok a bandában című új, 20 részes zenés tévésorozat bemutatója július 17-én 9:00 órakor lesz a Disney Csatorna műsorán. Az élőszereplős vígjáték-sorozatban Tripp Cambell (Logan Miller) kalandjait követhetjük nyomon, aki valóra váltja legvadabb álmát: csatlakozik kedvenc régi rockbandájához, az Iron Weaselhez. Elhatározza ugyanis, hogy segíti a szeretett csapatot a nagy visszatérésben. A sorozat Amerikában a Disney Csatorna minden idők legjobb nyitósorozata lett: 863 000-en nézték a csatorna bázisának számító gyerekek és fiúk (gyerekek 6-14) körében.

  A sztori:
  Tripp jól kifogta a furcsa rocktrió tagjait, akiknek a csillaga már annyira leáldozott, hogy a lakásukat sem tudják fizetni és Tripp házában lévő emeletes ágyakon húzzák meg magukat. Azonban- a maguk furcsa módján-, mind a három zenekartag megtesz mindent azért, hogy segítsenek Trippnek átvészelni a kamaszkort, és elérni élete álmát, azt, hogy komoly rocksztár válhasson belőle.

  Az Iron Weasel csapat tagjai: a pimasz énekes, Derek Jupiter (Steve Valentine), a végtelenül bölcs basszgitáros, Burger Pitt (Greg Baker) és a szeretnivaló, de nagyon egyszerű dobos, Ash (Stephen Full). A fergeteges, eredeti zenéjű sorozat betekintést nyújt a nézők számára a zenészek kulisszatitkai közé.

  A sorozat szereplői: Logan Miller (Ghosts of Girlfriends Past), Steve Valentine (Crossing Jordan, Varázslók a Waverly helyből: A film), Greg Baker (Sports Night, Hannah Montana), Stephen Full (Hannah Montana, CSI) és az újonc Caitlyn Taylor Love (America's Got Talent).

  Alkotói: Michael B. Kaplan (Frasier – A dumagép, Girlfriends) és Ron Rappaport (Date My Mom), executive-producere Kaplan és Richard Gurman (Egy rém rendes család, Still Standing). A sorozat producere az It is A Laugh Productions.

  Magyar hangok:
  Tripp Campbell szerepében Logan Miller - ELŐD ÁLMOS
  Derek Jupiter szerepében Steve Valentine – VARGA GÁBOR
  Burger Pitt szerepében Greg Baker – HAAGEN IMRE
  Ash szerepében Stephen Full– SZABÓ MÁTÉ
  Isabella Izzy Fuentes szerepében Caitlyn Taylor Love– CSIFÓ DORINA

  A sorozat főszereplője – Logan Miller
  Első televíziós főszerepében Logan Miller Tripp Campbell bőrébe bújik, aki valójára váltja legvadabb álmát és a régi rockbanda, az Iron Weasel egy tagjává válik a Disney Benne vagyok a bandában című vígjáték-sorozatában. Miller a Colorado állambeli Englewoodban született, de élt Albuquerque-ben, Új-Mexikóban, Shakopee-ben és Minnesota-ban is mielőtt családjával a texasi Flower Mound városában letelepedtek. Karrierjét a helyi iskolai és templomi színdarabokban kezdte. Nem sokkal később színészleckéket kezdett venni Dallasban, és többek között olyan cégek reklámjaiban szerepelt vagy adta hozzá a hangját, mint az American Heart Association, Super Soakers és a Richards Group.
  Filmes és tévés szerepei közé tartozik a Ghosts of Girlfriends Past és a Disney pilotja, a Life Bites. Szabadidejében Miller rockgitározik, golfozik, hegyi biciklizik, ír, rajzol és videókat készít.

  A Disney Csatorna 2009 szeptembere óta szórakoztató műsorokat kínál gyermekek és családok számára Magyarországon. Ilyen például a Phineas és Ferb animációs sikersorozat, a Hannah Montana élő szereplős műsor, valamint a High School Musical és Rocktábor című Disney Csatorna filmek. További információk: www.disney.hu  Megosztás: Hozzáadás Twitter-hez Hozzáadás Facebook-hoz Hozzáadás Startlaphoz Hozzáadás MySpace-hez RSS

  Kapcsolódó hírek:
  Magyar videoklip készül a Camp Rock 2 egyik dalából!  Szerző: Call
  Dátum: 2010.07.23.


  Kereső
  Hírlevél
  Programok

  Sakk musical
     
  Sakk musical
     
  Rebecca
     

    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2018


  Musicalinfo.hu - Minden, ami musical!

  Partnerek: