Musicalinfo.hu - Jön a GRAMP musical 5000 gyerekkel az ÖRÖMNAPON november 25-én!
 • Jön a GRAMP musical 5000 gyerekkel az ÖRÖMNAPON november 25-én!

  Groups And Many People (together)...
  A Nagy Közös Együttmozdulás...

  Szalay Kriszta igaz meséje széthullott földi civilizációnkról, amit ha elég távolról - például egy földre tévedt UFO szemszögéből - nézünk, még mindig lehet gyönyörűnek látni...

  A GRAMP kicsit sci-fi, kicsit retro, kicsit vígjáték, kicsit zenés, kicsit fiatalos, kicsit bölcs, és nem kicsit, de nagyon-nagyon nagy buli (Demjén dalokkal a Bergendy időkből)!

  Valahogy kódolt nagyon sok magyar emberben a panaszkodásra való hajlam. Fontos, hogy az új generáció már képes legyen pozitívan gondolkozni, s kommunikálni, s ebben segítse a felnőtti társadalmat, mert ezen lehet változtatni.

  Itt az ideje, hogy tanuljunk pozitívan gondolkozni, érezni :-)
  Ezért fontos, hogy minden évben legyen – legalább 1 – ÖRÖMNAP.
  A Valentin napot a virágosok találták ki, nem érdek nélküli kitaláció, de jó, hogy van.

  A zenés darab végén megtörténik a nagy összekapcsolódás, 21 órakor az ország 5 helyszíne 5000 középiskolás az internet segítségével összekapcsolva együtt énekel majd a GRAMP című színdarab nézőivel.

  A műsor szereplői közt ott lesz például Torres Dániel, akit a Megasztárból ismerhetünk. A darabról és az Örömnapról a www.gramp.hu oldalon olvashat.

  NOVEMBER 25. A BEMUTATÓ napján legyen ÖRÖMNAP:))))
  Az előadásra magára online vásárolhatsz jegyeket!
  Online jegyvásárlás itt!

  BUDAPEST BÁBSZÍNHÁZ, West- Balkán, Békéscsaba, Dunaújváros, Kaposvár,Tokaj, s Bábszínház kapcsolódik össze.

  Budapesten 1000 középiskolás fér be a West Balkánba. Őket a fődisz várja, gyűjti.

  Somamama és Szabó Máté fogja össze. Kapunyitás fél8-kor. Közös játék, örömre hangolódás és Sajtból van a Hold:)

  Dunaújvárosban a Bánkiban gyűlnek a diákok, mehetnek más sulikból is! Jó buli lesz, egész nap az örömre hangolódnak, hála Kerekes Fanninak, egy 17 éves diáknak, aki elindította a szervezést!

  Békéscsabán Fekete Péter a Színház igazgatója nyitja ki a színház kapuját, hogy a város diákjai összekapcsolódjanak velünk:)

  Kaposváron a Toldi és a Táncsics Gimnázium kapcsolódik össze, s lelkesedett be, hála igazgatójuk és tanáraik nyitottságának!

  És , ha nyitott a felnőtt, naná, hogy a diák is az:)

  Tokajban Dévaldi István, a Művelődési Ház igazgatója indította el a mozgósodást:) Örömet okoz nekik, hogy egy világszenzációban vehetnek részt:) Köszönöm neki, s a városnak! 3 iskola diákjai, Tanáraik, igazgatóik gyűlnek össze, s énekelnek velünk. Egész napjukat az ÖRÖM jegyében töltik el.

  Az ÖRÖMNAP érdek nélküli. Azaz, mégsem! Érdekünk, közös érdekünk, hogy képesek legyünk a gondolkodásunkat pozitív irányba terelni. Tudjunk örülni a mindennapoknak, annak, hogy egyáltalán megszülethettünk.
  A fiatalok még sok mindennek tudnak örülni, de ahogy telik az idő, legtöbbször ezt a képességet egyre ritkábban „használják”, s így szép lassan visszafejlődik.
  Az Örömnap bevezetésével segíthetjük, hogy az életünkben lévő Örömforrásokat minél többször felismerjük :-)

  Mi lesz a GRAMP bemutatója napján?
  A média, s minden aktív, örülni tudó ember segítségével, terjesztjük, hogy aznap szeressünk örülni. Ügyeljünk mondataink megfogalmazására, s figyeljünk jobban egymásra napi kapcsolatainkban, a közlekedés során, munkahelyen, iskolákban, s családtagjainkkal. Segítsük egymást az örömforrások megtalálásában.
  Adjunk egy mosolyt a szemben jövőnek :-)

  - Minek tudsz örülni?
  Örömfalra rajzolási, aláírási lehetőség.
  - Közösségi játék az est műsorvezetőjének segítségével.
  Pl: A jelenlévők, egymásra nagyon vigyázva :-) alkossanak kört, s menet
  irányba fordulva, üljenek a mögöttük lévő térdére.
  - Beat-boxosok segítségével tartsanak próbát.
  - Szlogen-kavalkád az est műsorvezetőjének segítségével. Egy mondat megfogalmazása, mely az Örömnap szlogenje, s ezt küldik majd a diákok a következő év Örömnapjára.
  Így minden évben 1-1 újabb mondat születhet, melyre figyelnünk kell nekünk magyaroknak, hogy békésebben önmagunkkal, s boldogabban tudjunk élni.
  - A T-Home munkatársai közben kapcsolatban állnak majd a színházzal is, s a darab végén megtörténik a nagy összekapcsolódás, 21 órakor az ország 5 helyszíne 5000 középiskolás az internet segítségével összekapcsolva együtt énekel majd a GRAMP című színdarab nézőivel.

  Aztán jövőre a világ 5 pontja kapcsolódhat majd össze a magyar diákok kezdeményezésével :-)  Megosztás: Hozzáadás Twitter-hez Hozzáadás Facebook-hoz Hozzáadás Startlaphoz Hozzáadás MySpace-hez RSS
  Szerző: Call
  Dátum: 2010.11.24.


  Kereső
  Hírlevél
  Programok

  Abigél musical
     
  Vámpírok bálja musical
     
  Abigél musical
     

    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2019


  Musicalinfo.hu - Minden, ami musical!

  Partnerek: