Musicalinfo.hu - Shakira koncert Budapesten az Arénában!Jegyvásárlás itt!
 • Shakira koncert Budapesten az Arénában!Jegyvásárlás itt!

  Számos zenei díjat nyert, többek között 10 Grammy-, 15 Billboard- és 4 MTV Music Awards tulajdonosa. Ő az egyetlen dél-amerikai művész, aki vezetni tudta az amerikai és angol slágerlistákat.

  2010-ben Waka Waka cimű dala a FIFA World Cup hivatalos indulója volt, és a legnagyobb példányszámban eladott futball dallá vált.

  Shakira a harmadik előadó a világon, akinek a klipjeit több mint egymilliárdan nézték már meg az interneten, és minden idők legsikeresebb latin-amerikai művésze 50 millió eladott lemezzel.

  Sale El Sol /The Sun Comes Out című legutolsó albumán folytatja kreatív útját, s ugyanúgy előre tekint, ahogyan a múltba is.

  "Ez az album pontosan kifejezi, hogy milyen vagyok – a jelenlegi gondolataimat művészként és nőként." – mondja a lemezről Shakira. "Néhány dal a kezdetekre emlékeztet, mintha szeretnék visszamenni és elölről kezdeni, de egy másik látásmóddal, ahogyan most látom a dolgokat. Amikor Dél-Afrikában voltam, rengeteg pozitív visszajelzést kaptam, még a reptéri határőrök is a Waka Waka táncot járták. Az utóbbi időben egy kicsit elvesztettem a kapcsolatot a rajongóimmal, de ez segített visszatalálnom, s minden energiámat az album elkészítésébe fektetnem."

  Ez nem meglepő nyilatkozat egy olyan nőtől, aki 8 éves kora óta ír dalokat, angolul Bob Dylan, Leonard Cohen és Walt Whitman munkásságából tanult meg, és aki történelmet tanul az UCLA-n két album megjelenés között.

  Emellett jelentős munkát végez saját Pies Descalzos alapítványánál, amelyet 18 évesen indított és már túl van a hatodik iskola megnyitóján is. Az alapítvány több mint hatezer kolumbiai szegénysorban élő gyermek oktatását és élelmezését biztosítja, valamint már nemzetközi tevékenységet is végez, Haitin és Dél-Afrikában.

  "Nem úgy gondolunk rá, mint egy adományra." – nyilatkozta az énekesnő. "Minden gyerek képes fejlődni és a társadalom alkotó tagjává válni. Az oktatás erős eszköz a tehetség kibontakoztatásában, és segít kitörni a körből, amibe a nincstelen gyerekek rendszerint bekerülnek."

  Shakira az oktatás szószólójává vált, folyamatosan próbálja meggyőzni a világ vezetőit, hogy változtassák meg a kormányok oktatáshoz való hozzáállását az egész világon.

  "Talán nehéz pillanatokat élsz át, mindenkivel előfordul, de a nap mindig bennünk van, soha nem huny ki, és mindenki elő tudja hívni magából. Remélhetőleg ez egy hosszú, napos időszak kezdete lesz."

  Shakira turnéja 2011. március 1-én kezdődik Argentinában, a magyar koncertre az európai körút elején kerül sor 2011. május 5-én a Papp László Budapest Sportaréna falai között.

  Jegyárak: 10.100 Forint, 14.100 Forint, 18.100 Forint, 19.100 Forint, 21.100 Forint
  ONLINE JEGYVÁSÁRLÁSHOZ KATTINTSON IDE!

  Shakira Koncert 2011! Ha nem akar lemaradni további infókról akkor ide kattintva csatlakozzon a Facebookon az eseményhez!  Megosztás: Hozzáadás Twitter-hez Hozzáadás Facebook-hoz Hozzáadás Startlaphoz Hozzáadás MySpace-hez RSS

  Kapcsolódó hírek:
  STING Koncert 2011 Budapest!
  Sergio Mendes Budapesten az Arénában!Jegyvásárlás itt!
  Rihanna Koncert 2011 Aréna! Jegyek itt!  Szerző: Call
  Dátum: 2010.11.17.


  Kereső
  Hírlevél
  Programok

  Macskadémon
     
  Macskadémon
     
  Elfújta a szél
     

    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2018


  Musicalinfo.hu - Minden, ami musical!

  Partnerek: