Musicalinfo.hu - Filmzenei koncert a Margitszigeten 2019-ben - Jegyek itt!
 • Filmzenei koncert a Margitszigeten 2019-ben - Jegyek itt!

  Az elmúlt években Hans Zimmer, Ennio Morricone és James Williams filmzenei koncertjei nagy sikert arattak hazánkban és egyre népszerűbbek a tematikus Harry Potter, Star Wars vagy éppen Karib-tenger kalózai filmzenei koncertek is. A családi szórakoztatás azonban a komplexebb koncerteken kezdődik.

  A Margitszigeten ezeknek a koncerteknek a legjobbjai került ötvözésre és így a legjobb szerzők legjobb filmzenéi és dalai hangzanak el sztárok tolmcsolásában. James Bondtól az Oscar díjas szerzőkig számos tematikában megrendezték már a margitszigeti filmzenei koncertet.

  2019. július 27-én a Hollywoodi Csillagok filmzenei koncert várja a közönséget a Margitszigeten. A Margitszigeti szimfonikus filmzenei koncerten a Budapest Symphonic Orchestra játszik majd.

  A Hollywoodi csillagok szimfonikus filmzenekoncerten korunk legnagyobb filmsztárjai kapnak egy-egy blokkot, melyekben dialógus nélkül, pusztán a zene és a karakter erejével mutatják meg, mi az igazi sztárság titka. A valódi filmcsillagok, mint Tom Hanks, Brad Pitt, Johnny Depp vagy Russel Crowe egyszer akcióhősők, nyomozók vagy fantasztikus karakterek, a következő filmben pedig már együgyű emberek vagy gyengéd férjek.

  A Hollywoodi csillagok koncert sokszínű válogatásban a legnagyobb filmsikerek felhasználásával tiszteleg a sztárok zseniális alakításai előtt. Az előadásban olyan, világszerte népszerű közönségsiker vagy díjnyertes filmek zenéi is felcsendülnek, mint a Forrest Gump, a Gladiátor, az Indiana Jones vagy a Karib-tenger kalózai.

  Jegyinfók és jegyvásárlás itt!

  Zenekar: Budapest Symphony Orchestra

  Koncepció: Hubai Gergely
  Producer: Bán Teodóra
  Megosztás: Hozzáadás Twitter-hez Hozzáadás Facebook-hoz Hozzáadás Startlaphoz Hozzáadás MySpace-hez RSS
  Szerző: kovacsa
  Dátum: 2018.12.01.


  Kereső
  Hírlevél
  Programok

  Abigél musical
     
  Vámpírok bálja musical
     
  Abigél musical
     

    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2019


  Musicalinfo.hu - Minden, ami musical!

  Partnerek: