Musicalinfo.hu - Jön a 35. születésnapi jubileumi Macskák előadás - Jegyek itt!
 • Jön a 35. születésnapi jubileumi Macskák előadás - Jegyek itt!

  2014-ben ünepelte az 1400. előadását Magyarországon a Macskák musical, amikor sok szereplő búcsúzott is a darabtól és 2018-ban újabb jubileumhoz érkezik a Madách Színház produkciója. 2018-ban ugyanis 35. születésnapját ünnepli a magyar verzió.

  A 35 éves jubileumi előadást 2018. március 25-én ünneplik, ugyanis 1983-ban pont ezen a napon debütált a darab. Az eredeti szereposztásban többek között Haumann Péter, Almási Éva, Cseke Péter, Gyabronka József, Hűvösvölgyi Ildikó, Bencze Ilona, Kiss Mari, Szerednyey Béla játszott a darabban. Andrew Lloyd Webber T. S. Eliot angol költő Macskák könyve című versciklusát zenésítette meg. Szirtes Tamás Webber zsenijéről beszélt, mint fogalmazott, a Macskák a musical-irodalom egyik legzseniálisabb alkotása.

  A 2018. március 25-i 35 éves Macskák jubileumi előadására már elkezdték a jegyek értékesítését. Jegyvásárláshoz kattints ide!

  A jubileumi előadáson várhatóan nagyon sok meglepetéssel készülnek a közönségnek, így a nézők egy nem mindennapi előadásnak lehetnek tanúi.  Megosztás: Hozzáadás Twitter-hez Hozzáadás Facebook-hoz Hozzáadás Startlaphoz Hozzáadás MySpace-hez RSS
  Szerző: kovacsa
  Dátum: 2017.10.04.


  Kereső
  Hírlevél
  Programok

  István, a király
     
  István, a király
     
  Elfújta a szél
     

    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2018


  Musicalinfo.hu - Minden, ami musical!

  Partnerek: