Musicalinfo.hu - Retropoly musical országos turné! Helyszínek itt!
 • Retropoly musical országos turné! Helyszínek itt!

  2017-ben országos turnén ismerhetjük meg az új magyar popmusicalt. Zoltán Erika, Danics Dóra, Sári Évi, Ganxta Zolee, Máté, Mészáros Árpád Zsolt és még számtalan ismert énekes és színész szereplésével. Budapest, Szeged, Debrecen, Kecskemét és Salgótarján is része a turnénak.  A musicalről:
  A ’90-es évek közepe. Mindenkit megcsap a kapitalizmus szele, út- és szabadságkeresés, döcögő vállalkozások, mutyizás, az alvilági figurák térnyerése, bulik és zene jellemzik a korszakot. Pisti, a Retropoly társkereső tulajdonosa, több figyelmet fordít a hódításokra, mint a vállalkozására, így hamarosan a helyi gengszterfőnök markában találja magát. Amikor a félénk Lali bekopog hozzájuk, Pisti azonnal meglátja benne a levehető balekot. Igen ám, de ehhez Lalinak is lesz egy-két szava…Szerelem, hazugság, kutyaszorító, komikus bonyodalmak, egy emlékezetkieséses anya ámokfutása, verőlegények és főhősök a pácban, tanácsadásban vérprofi rokonok, figyelemreméltó takarítónő, a ’90-es évek legnépszerűbb slágerei, 21. századi látvány, és kétórás felhőtlen szórakozás, időutazás várja a nézőket 2017 legizgalmasabb zenei produkciójában.

  Szereplők: Zoltán Erika, Danics Dóra, Kecskés Tímea, Kuczmann Ágnes, Sári Évi, Somorjai Ilone Bee, Barabás Kiss Zoltán, Baronits Gábor, Ganxta Zolee, Magyar Attila, Mészáros Árpád Zsolt, Mr. Busta, Sipos Tamás, Száraz Tamás.
  Rendező: Vizeli Csaba
  Művészeti vezető-koreográfus: Varga Zsolt
  Line producer: Mára Krisztián

  Jegyárak:
  4 990, 5990, 7990, 9990 Ft

  ONLINE JEGYVÁSÁRLÁS IDE KATTINTVA!

  Helyszínek:
  2017. december 1. - Debrecen - Lovarda
  2017. december 7. Salgótarján - Sportcsarnok
  2017. december 12. Budapest - Sport 11
  2017. december 18. Kecskemét - Messzi István Sportcsarnok
  2017. december 28. Szeged - Városi Sportcsarnok

  JÁTÉK!
  Játékunk nyertesei:
  Rácz Aranka, Bálint Ibolya, Nádra Mihály

  A játék leírása:
  Nyerj 2 jegyet a szegedi előadásra! A játékban azok vesznek részt, akik helyesen válaszolnak a JÁTÉK menüben található kérdésünkre. További jegyeket sorsolunk azok között, a Facebook követőink között, akik ide kattintva megosztják a játékról szóló hírt.

  A Facebook poszt:
  Megosztás: Hozzáadás Twitter-hez Hozzáadás Facebook-hoz Hozzáadás Startlaphoz Hozzáadás MySpace-hez RSS
  Szerző: Kovács Gergely
  Dátum: 2017.12.10.


  Kereső
  Hírlevél
  Programok

  Mary Poppins
     
  Valahol Európában
     
  Mary Poppins
     

    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2018


  Musicalinfo.hu - Minden, ami musical!

  Partnerek: