Musicalinfo.hu - CASTING - Új magyar musicalhez keresnek szereplőket!
 • CASTING - Új magyar musicalhez keresnek szereplőket!

  Nagyszabású musical produkció nyílt és meghívásos, professzionális színész és csoportos szereplő válogatást hirdet a 2018. májusi bemutatójához, valamint országos turnéjához!
  Fényképes szakmai önéletrajzokat az info@concerteurope.eu e-mail címre várják.
  Jelentkezési határidő: 2018. január 16.

  Karakterek:

  Női 1-es karakter: A főhősnő, gyönyörű, törékeny, szerény, fiatal lány.
  Életkor: 18-28 év közötti nő
  Sopran

  Női 2-es karakter: A főhősnő mostoha anyja. Varázserővel bír, mérhetetlenül gonosz egy gyermekkori sérelem miatt. Több ízben merényletet kísérel meg.
  Életkor: 25-40 év közötti nő
  Alt

  Női 3-as karakter: A történet narrátora, bohókás, cserfes, szarkasztikus karakter. A gonosz királyné szolgálatában áll, aki mágiával tartja bezárva. Varázserővel rendelkezik, gyakran beleszól a történet alakulásába.
  Életkor: 25-35 év közötti nő
  Mezzo

  Férfi 1-es karakter: Jóképű, sármos, kissé öntelt királyi sarj, akiért rajonganak a lányok, mindenkit az ujja köré csavar. Éppen ezért szeret bele a főhősnőbe, mert a lány eleinte közömbös irányába. Szerelmük beteljesül, és összeházasodnak.
  Életkor: 25-35 év közötti férfi
  Bariton

  Férfi 2-es: A főhősnő jóbarátja, úgy szereti a lányt, mintha csak a saját gyermeke volna. Mindemellett a gonosz királyné szolgája. Két tűz között van, de végül a főhősnő segítője lesz a darabban több ízben is.
  Életkor: 30-50 év közötti férfi
  Bariton

  Férfi 3-as karakter: Egy mesebeli vállalkozás főnöke, tulajdonosa. Pénzéhes rabszolgahajcsár, aki kicsit iszákos, de mindemellett vicces karakter. A darab során ráébred, hogy az emberi értékek fontosabbak a vagyonnál.
  Életkor: 35-50 év közötti férfi
  Bariton

  Férfi 4-es karakter: A mesebeli vállalkozás dolgozóinak szószólója, munkása. Humorossága mindig a megfontoltságából adódik. Alacsony termetű, vicces figura.
  Életkor: 25-40 év közötti férfi
  Tenor

  Valamint lehetőleg alacsony növésű csoportos szereplők jelentkezését is várják.  Megosztás: Hozzáadás Twitter-hez Hozzáadás Facebook-hoz Hozzáadás Startlaphoz Hozzáadás MySpace-hez RSS
  Szerző: kovacsa
  Dátum: 2018.01.04.


  Kereső
  Hírlevél
  Programok

  Mary Poppins
     
  Valahol Európában
     
  Mary Poppins
     

    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2018


  Musicalinfo.hu - Minden, ami musical!

  Partnerek: