Musicalinfo.hu - Talpra, Magyar musical az Arénában - Jegyek és szereplők itt!
 • Talpra, Magyar musical az Arénában - Jegyek és szereplők itt!

  Az 1848-as szabadságharc 170 éves jubileuma alkalmából a egy sztárszereposztással érkező rockmusicallel emlékeznek meg az Arénában a forradalomról.

  A Szurdi Miklós rendezésében érkező ősbemutató szereplői között olyan nagy nevek szerepelnek majd mint az RTL klub sztárja Kiss Ramóna, az István, a király által legendává vált Varga Miklós, a musical szerepben már nem először látható énekesnő Oláh Ibolya, az X-faktorból is ismertté vált énekes, Vastag Tamás, akit más számos musicalben láthattunk, továbbá a Vámpírok bálja sztárja Egyházi Géza, az X-faktor győztese Tóth Andi mellett színpadra lép még Fehér Adrienn, Miller Dávid, Pesák Ádám, Petridisz Hrisztosz, Gulyás Hermann Sándor, Benkő Péter, Varga Vivien, Kósa Zsolt, Borbély Ricsi, Telegdi Kamilla, Vizi Dávid, Baranyi Hanna, Varga Vivien és Varga Szabolcs.

  Jegyinfók és jegyvásárlás itt!

  A Talpra, Magyar rockmusical 2018. március 15-én Budapesten a Papp Lászlü Sportarénában debütál majd.  Megosztás: Hozzáadás Twitter-hez Hozzáadás Facebook-hoz Hozzáadás Startlaphoz Hozzáadás MySpace-hez RSS
  Szerző: kovacsa
  Dátum: 2018.01.01.


  Kereső
  Hírlevél
  Programok

  Mary Poppins
     
  Valahol Európában
     
  Mary Poppins
     

    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2018


  Musicalinfo.hu - Minden, ami musical!

  Partnerek: