Musicalinfo.hu - István, a király 2018-ban Miskolcon - Jegyek itt!
 • István, a király 2018-ban Miskolcon - Jegyek itt!

  Az István, a király rockopera – bemutatójának 35. évfordulóján – a legnagyobb színpadi művekhez méltóan, immár hangverseny-előadáson, valódi klasszikusként jelenik meg a Bartók Plusz színpadán. A díszelőadás fényét a legkiválóbb énekesek, zenészek, a hely és a darab szelleméhez illő szimfonikus nagyzenekari kíséret, a nagylétszámú énekkar, a szmokingok és nagyestélyik emelik.

  Az István, a király rockopera ősbemutatójával kezdődött meg a rendszerváltás a hazai kortárs zenés színházi életben. A szerzőpáros, Szörényi Levente és Bródy János az István, a király zenei stílusával új fejezetet nyitott. Az 1983 augusztusában lezajlott királydombi premier óta a darab sikerszériája töretlen: több százezer, sőt, milliónyi néző látta a honfoglalás utáni új Magyarország születését a pogány és a keresztény hit küzdelmén át Koppány és István párharcában megfogalmazó darabot, amely Boldizsár Miklós: Ezredforduló című drámája alapján született.

  István, a király díszelőadás lesz látható a Bartók Plusz Operafesztivál és a Zikkurat Színpadi Ügynökség közös produkciójában 2018. június 11-én a Miskolci Nemzeti Sínházban.

  Jegyárak és jegyvásárlás itt!


  Szereposztás:
  István: Feke Pál
  Koppány: Vadkerti Imre
  Táltos: Szomor György
  Laborc: Szemenyei János
  Sarolt: Éder Enikő
  Réka: Tóth Gabi
  Gizella: Simon Boglárka
  Asztrik: László Boldizsár

  Közreműködik: Óbudai Danubia Zenekar, Honvéd Vegyeskar
  Karigazgató: Strausz Kálmán
  Karmester: Kesselyák Gergely  Megosztás: Hozzáadás Twitter-hez Hozzáadás Facebook-hoz Hozzáadás Startlaphoz Hozzáadás MySpace-hez RSS
  Szerző: kovacsa
  Dátum: 2018.04.01.


  Kereső
  Hírlevél
  Programok

  Abigél musical
     
  Vámpírok bálja musical
     
  Abigél musical
     

    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2019


  Musicalinfo.hu - Minden, ami musical!

  Partnerek: