Musicalinfo.hu - Elvis musical Szegeden!Jegyek itt!
 • Elvis musical Szegeden!Jegyek itt!

  Bár hivatalosan idén épp 40 éve, hogy a földkerekség legnagyobb rock’n’roll előadója, Elvis Presley meghalt, fanatikus rajongói időről-időre előállnak olyan bizonyítékokkal, mely szerint a Király halála csak megrendezett volt és Elvis tulajdonképpen még él. Ezt hamarosan Magyarországon is tapasztalhatjuk, hisz’ a legenda a színpadon kel életre: jövő májusban érkezik Magyarországra egy fantasztikus előadás, melynek címe: Elvis – The Musical.
  „Készült már néhány szenzációs musical a zenetörténet meghatározó alakjairól, de kevés olyan emlékezetes, mint ez produkció, amely a 20. század legnagyobb R’n’R ikonjának születését és bukását mutatja be egy szenvedélyes előadás keretében” – állítják a kritikusok az előadásról.

  A fiatal Elvis sorsát végig követhetjük egészen a kezdeti nehézségektől és az első dalok születésétől a világsikerig ívelő úton. Elvis életének fő fejezeteit a hozzá közelálló barátok, családtagok személyes beszámolóiból ismerhetjük meg, akik végig kísérték őt a felemelkedéstől egészen a bukásig.

  Az Elvis the musical világszerte óriási sikert aratott és 2018-ban Magyarországot is meghódítja! Az Elvis musical 2018. május 24-28 között Budapest, Szeged és Debrecen játszóhelyein lesz látható.

  Jegyárak és jegyvásárlás itt!

  Turnéállomások:
  2018. május 24. Debrecen, Főnix Csarnok
  2018. május 26-27. Budapest, Tüskecsarnok
  2018. május 28. Szeged, Városi Sportcsarnok

  Videó:  JÁTÉK!
  Játékunk nyertesei:
  Dragoján Zórika és Kánai Ilona
  /div>  Megosztás: Hozzáadás Twitter-hez Hozzáadás Facebook-hoz Hozzáadás Startlaphoz Hozzáadás MySpace-hez RSS
  Szerző: MTI / Call
  Dátum: 2018.05.24.


  Kereső
  Hírlevél
  Programok

  Abigél musical
     
  Vámpírok bálja musical
     
  Abigél musical
     

    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2019


  Musicalinfo.hu - Minden, ami musical!

  Partnerek: