Musicalinfo.hu - Dés László koncert az Arénában 2018-ban - Jegyek itt!
 • Dés László koncert az Arénában 2018-ban - Jegyek itt!

  Dés László nevét jól ismeri a magyar közönség, hiszen írt már zenét balettnek, musicalt írt Geszti Péterrel a Dzsungel könyvéből és a Pál utcai fiúkból, de a jól ismert Patika, Sose halunk meg, Üvegtigris, A miniszter félrelép zenéjét is ő jegyzi. Bereczki Zoltán, Szinetár Dóra, Demjén Ferenc, Hernádi Judit, a Jazz + Az, Kaszás Attila, Keresztes Ildikó, Koncz Zsuzsa, Koltai Róbert, Kulka János, Oláh Gergő, Rúzsa Magdi, Szulák Andrea és még számos művész énekelte már dalait, s sokuknak ő maga írt dalt.

  2018-ban Nagy utazás címmel indult országos turnéra, ám a 2019-ben 65. születésnapját ünneplő zenész és szerző a két ünnep között decemberben Mi vagyunk a Grund címmel az Arénában várja a közönségét.

  Dés László koncertje 2018. december 29-én Budapesten a Papp László Sportarénában kerül mregrendezésre. Jegyvásárláshoz kattints ide!


  A koncerten sok meglepetésre számíthatunk és valószínűleg pár sztárfellépő is színpadra lép majd.  Megosztás: Hozzáadás Twitter-hez Hozzáadás Facebook-hoz Hozzáadás Startlaphoz Hozzáadás MySpace-hez RSS
  Szerző: kovacsa
  Dátum: 2018.07.01.


  Kereső
  Hírlevél
  Programok

  Abigél musical
     
  Vámpírok bálja musical
     
  Abigél musical
     

    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2019


  Musicalinfo.hu - Minden, ami musical!

  Partnerek: