Musicalinfo.hu - Ráadás Mamma Mia előadást szúrtak be!
 • Ráadás Mamma Mia előadást szúrtak be!

  A Madách Színház produkciója, a Mamma Mia! országos turnéra indul. A világon először a Madách Színház kapta meg a jogot, hogy non-replica változatban állítsa színpadra a Mamma Mia! musicalt. Így 2014-ben önálló rendezésben, díszlettel és jelmezzel kerülhetett a darab a magyar nézők elé. A Madách Színház előadásában eddig összesen több mint 250 000 néző látta!

  A Madách Színház 10 éven keresztül tárgyalt a Mamma Mia! színrevitelének jogairól, és mint minden más zenés darab esetében, itt is a non-replica változathoz ragaszkodott. A hosszú tárgyalási folyamat után sikerült megszerezni a jogot, így 2014-ben önálló rendezésben, díszlettel és jelmezzel kerülhetett a darab a magyar nézők elé, a világon egyedülálló módon, hiszen a musical 1999-es londoni ősbemutatója óta eddig mindig és mindenhol Phyllida Lloyd rendezésében és Anthony Van Laast koreográfiájával láthatta a közönség.

  A Mamma Mia! országos turnéra indul 2018-ban. Kecskeméten a Messzi István Sportcsarnok falai között 2018. szeptember 29-én és ráadásként 30-án is látható is.

  Jegyárak és online jegyvásárlás itt!

  A musical fináléja hagyományosan közös tánccal végződik, így azoknak a nézőknek, akik megőrülnek a felejthetetlen színházi élményért és nem akarnak lemaradni a legnagyobb világsikerekről, érdemes előre beszerezni jegyüket.

  Turné:
  2018. szeptember 29-30. Kecskemét - Messzi István Sportcsarnok
  2018. november 3. Nyíregyháza - Continental Aréna
  2018. november 17. Miskolc - Generali Aréna
  2018. november 24. Zalaegerszeg - Városi Sportcsarnok  Megosztás: Hozzáadás Twitter-hez Hozzáadás Facebook-hoz Hozzáadás Startlaphoz Hozzáadás MySpace-hez RSS
  Szerző: kovacsa
  Dátum: 2018.07.05.


  Kereső
  Hírlevél
  Programok

  Abigél musical
     
  Vámpírok bálja musical
     
  Abigél musical
     

    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2019


  Musicalinfo.hu - Minden, ami musical!

  Partnerek: