Musicalinfo.hu - Mamma Mia! Sose hagyjuk abba! Videó itt!
 • Mamma Mia! Sose hagyjuk abba! Videó itt!

  Készülj, mert újra vár az ének, a tánc a nevetés és a szerelem!

  Tíz évvel azután, hogy a Mamma Mia! több mint 600 millió dollár bevételt hozott világszerte, visszatérünk a varázslatos görög szigetre, Kalokairire ebben az új musicalben, mely szintén az ABBA dalaira épül. A film ide-oda ingázik az időben, és megmutatja, hogy a múltbéli kapcsolatok miképp hatnak a jelenre. Így az eredeti szereplőkhöz csatlakoznak fiatal énjeik, köztük a fiatal Donnát alakító Lily James (A legsötétebb óra, Nyomd, Bébi, nyomd!, Downton Abbey).
  A filmet a Keleti nyugalom – Marigold Hotel írója, Ol Parker írja és rendezi Catherine Johnson, Richard Curtis és Parker történetéből. A dalok szerzői újfent Benny Anderson és Björn Ulvaeus.

  Országos bemutató: 2018. július 19.

  JÁTÉK!
  Játékunk nyertesei:
  Juhász Ferenc, Gráfné Schwarcz Judit, Csúszó Katalin, Hidasiné Soós Viktória
  Instagram nyertesek:
  bogi.lapu
  csanyipetra98
  b.csilla111
  _batu_97

  A játék leírása:
  Nyerj 2 jegyet a Mamma Mia! második részére! Nézd meg PREMIER ELŐTT! Játékunkban a július 17-i délelőtti budapesti, premier előtti vetítésre nyerhetsz páros jegyet!
  Erre most az Instagram oldalunkon van lehetőséged. Nem kell mást tenned, mint ide kattintva követni az Instagram oldalunkat és kommentben betagelni azt a barátodat, akit magaddal vinni a premier előtti vetítésre. Ha már követed az Instagram oldalunkat, akkor csak a barátod kell betagelni, akit magaddal vinnél. A játék július 15-ig tart.

  A nagy érdeklődésre való tekintettel újabb jegyeket sorsolunk! Így nem csak az Instagram oldalunkon nyerhetsz! Játékunkban a kedd DÉLELŐTTI premier előtti vetítésre sorsolunk páros jegyeket azok között a Facebook követőink között, akik a ide kattintva megosztják játék hírét a Facebook oldalunkról és ezt egy hozzászólással is jelzik. A játék július 15-ig tart.

  Összesen 8 páros jegy kerül kisorsolásra a 2 játékban!

  Videó:  Megosztás: Hozzáadás Twitter-hez Hozzáadás Facebook-hoz Hozzáadás Startlaphoz Hozzáadás MySpace-hez RSS
  Szerző: Musicalinfo
  Dátum: 2018.07.07.


  Kereső
  Hírlevél
  Programok

  Abigél musical
     
  Vámpírok bálja musical
     
  Abigél musical
     

    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2019


  Musicalinfo.hu - Minden, ami musical!

  Partnerek: