Musicalinfo.hu - Már kapható a Mamma Mia! Here Wo Go Again filmzene CD! Nyerd meg!
 • Már kapható a Mamma Mia! Here Wo Go Again filmzene CD! Nyerd meg!

  Az album producere nem más, mint az ABBA-ból jól ismert Benny Andersson, aki már az előző film sondtrackjén is közreműködött.

  A nagysikerű film második részében olyan színészeket láthatunk viszont, mint Meryl Streep, Amanda Seyfried, Pierce Brosnan, Colin Firth, Stellan Skarsgård, Julie Walters, Dominic Cooper és Christine Baranski, de csatlakozott a stábhoz többek között Lily James és Cher is – a filmzene különlegessége pedig, hogy a dalokat is ők adják elő.

  A 2008-ban kiadott "Mamma Mia!" film az ABBA dalai és a szintén "Mamma Mia!" címen futó Broadway musical alapján készült. A hozzá tartozó filmzenéből csak az Egyesült Királyságban 1.5 millió példány kelt el, világszerte pedig 7.7 millió, emellett több mint 400 milliószor hallgatták meg online streaming felületeken. A film betétdalainak sikere tehát közel egy évtizede töretlen.

  Az ABBA minden idők egyik legnépszerűbb popegyüttese. A négytagú svéd zenekar több mint 385 milliós albumeladással büszkélkedhet, dalaikat pedig közel 3 milliárd alkalommal streamelték. Az első "Mamma Mia!" film megjelenésével az együttes népszerűsége is új életre kapott, ekkor válogatáslemezük, az "ABBA Gold" visszatért az album listák első helyére, 16 évvel a megjelenése után.

  A film első része több mint 615 millió dollárt hozott, így a "Mamma Mia!" lett az egyik legjobban profitáló élőszereplős musical a világon. Golden Globe- és BAFTA-díjakra is jelölték, a színészi alakítások mellett többek között kiemelkedő filmzenéje miatt.

  JÁTÉK!
  Nyerd meg a CD-t!
  Játékunkban a Facebookon és az Instagrammon és a JÁTÉK menüben is nyerhetsz CD-t.
  1 CD-t sorsolunk azon Facebook követőink között, akik a ide kattintva megosztják játék hírét a Facebook oldalunkról és ezt egy hozzászólással is jelzik.

  INSTAGRAM JÁTÉK:
  Nem kell mást tenned, mint ide kattintva követni az Instagram oldalunkat és kommentben betagelni azt a barátodat, aki szintén szereti a Mamma Mia! dalait. Ha már követed az Instagram oldalunkat, akkor csak a barátod kell betagelni.  Megosztás: Hozzáadás Twitter-hez Hozzáadás Facebook-hoz Hozzáadás Startlaphoz Hozzáadás MySpace-hez RSS
  Szerző: Musicalinfo
  Dátum: 2018.08.02.


  Kereső
  Hírlevél
  Programok

  Apáca Show
     
  Apáca Show
     
  Apáca Show
     

    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2018


  Musicalinfo.hu - Minden, ami musical!

  Partnerek: