Musicalinfo.hu - A Mary Poppins musical 2019-ben visszatér Londonba!
 • A Mary Poppins musical 2019-ben visszatér Londonba!

  Mary Poppins, a csodálatos dadus figuráját P. L. Travers ausztrál írónő találta ki. Gyermekeknek szóló, évtizedeken át íródott regénysorozatából a Disney stúdió készíthetett zenés filmet 1964-ben. A film óriási sikert aratott, 13 Oscar-jelölése is kiemelkedő, Julie Andrews pedig a Golden Globe-díjat és az Oscar-díjat is megkapta Mary Poppins megformálásáért. A színpadi adaptáció jogait Cameron MacKintosh szerezte meg 1993-ban, a végleges változat azonban, az eredeti filmdalokkal, vagyis a Sherman-testvérek zenéjével csak 2004-ben készült el. Az ősbemutató Londonban volt, a Prince Edward Theatre-ben, 2004 decemberében.

  2019-ben pedig újra a Prince Edward Theatre színpadán lesz látható a Mary Poppins musical. A musical London mellett más országokban is látható. A legendás történet itthon is látható. A Madách Színház 2018/2019-es évadában is szerepel a musical, amit több mint 300 alkalommal láthatott már a közönség. A Madách Színház előadása non-replica változat, vagyis az eredetitől eltérő, önálló rendezői koncepcióval és kreatív tervekkel készült.

  Online jegyvásárlás a budapesti előadásokra ide kattintva!

  A legendás történetből film is készült már, sőt jön a következő. A Mary Poppins visszatér 2018. december 27-én kerül a mozikba.
  A film előzetese:

  Megosztás: Hozzáadás Twitter-hez Hozzáadás Facebook-hoz Hozzáadás Startlaphoz Hozzáadás MySpace-hez RSS
  Szerző: Kovács Gergely
  Dátum: 2018.09.15.


  Kereső
  Hírlevél
  Programok

  Abigél musical
     
  Vámpírok bálja musical
     
  Abigél musical
     

    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2019


  Musicalinfo.hu - Minden, ami musical!

  Partnerek: