Musicalinfo.hu - István, a király az Operettszínházban - Jegyek itt!
 • István, a király az Operettszínházban - Jegyek itt!

  A Budapesti Oeprettszínházban először kerül bemutatásra a Brody-Szörényi páros 35 éves előadása az István, a király rockopera 2018 szeptemberében. A bajai bemutató után Budapesten már kettős szereposztásban Veréb Tamás, Kocsis Dénes, Dolhai Attila, Feke Pál, Polyák Lilla, Gubik Petra, Szomor György, Kerényi Miklós Máté, Homonya Zsolt, Gömöri András Máté, Dancs Annamari, Szabó P. Szilveszter, Mészáros Árpád Zsolt és még számos jól ismert színész főszereplésében láthatjuk a legendás rockoperát Székely Kriszta rendzésében.

  Az István, a király egy családi viszály története. Géza halála után fia örökölné a hatalmat, de a hagyományokra hivatkozva nagybátyja, Koppány is tömegeket gyűjt maga köré. István külföldi támogatással megszilárdíthatja a pozícióját, de a véres összecsapás elkerülhetetlen. Milyen eszközöket lehet bevetni a győzelem érdekében? Milyen elveket áldozunk fel politikai célokért? A hatalom mindenek előtt? Szörényi Levente zenéjét és Bródy János dalszövegeit minden nemzedék kívülről ismeri, a készülő előadás a történelmi háttér helyett a mindenkori emberi tényezőkre helyezi a hangsúlyt, a jól ismert történet új értelmezését keresve.

  Jegyárak és jegyvásárlás itt!

  Játék!
  Játékunkban páros belépőt sorsoltunk az István, a király főpróbájára.
  A nyertes: Fonyódi Kinga  Megosztás: Hozzáadás Twitter-hez Hozzáadás Facebook-hoz Hozzáadás Startlaphoz Hozzáadás MySpace-hez RSS
  Szerző: kovacsa
  Dátum: 2018.09.16.


  Kereső
  Hírlevél
  Programok

  Abigél musical
     
  Vámpírok bálja musical
     
  Abigél musical
     

    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2019


  Musicalinfo.hu - Minden, ami musical!

  Partnerek: