Musicalinfo.hu - Mi vagyunk a Grund! - Dés László koncert az Arénában! NYERJ 2 JEGYET!
 • Mi vagyunk a Grund! - Dés László koncert az Arénában! NYERJ 2 JEGYET!

  2018. december 29-én a Papp László Budapest Sportaréna ad otthont Dés László koncertjének.

  A Dés. Évtizedek óta fogalom a magyar zenei életben. Musicalek, filmzenék, nagy slágerek és dzsessz lemezek sora fűződik a nevéhez. De az utóbbi években történt valami, ami teljesen megváltoztatta a róla kialakított képet. Kilépett a nyilvánosság elé a saját magának írt dalaival, leült a zongorához, és énekelni kezdte az új és a már régóta ismert számokat. Koncertturnéjával hatalmas sikerrel járta körbe az országot.

  November elején jelent meg legújabb lemeze "az Éjféli Járat" címmel, és ez ad alkalmat egy nagy, ősbemutató koncertre a Papp László Budapest Sportarénában 2018. december 29-én. Dés Lászlónak ez az első szerzői lemeze, melynek zenéit ő maga szerezte, de minden szöveget más-más dalszövegíró írta – Müller Péter Sziámi, Bródy János, Grecsó Krisztián mellett természetesen hallhatunk Geszti Péter, Bereményi Géza, Nemes István vagy Parti Nagy Lajos szövegeket is.

  A koncert címadója nem véletlenül a "Mi vagyunk a Grund!". Ezen a nagyszabású előadáson az új dalok mellett sorra felcsendülnek Dés László musicaljeinek, A dzsungel könyve, a Sose halunk meg, a Valahol Európában és A Pál utcai fiúk népszerű számai. Ez utóbbi emblematikus dala a "Mi vagyunk a Grund!". Erre az alkalomra vendégeket is hív a maestro, hogy minél hitelesebben szólaljanak meg a zenés játékok dalai. És persze nem maradnak el a nagy Dés slágerek sem, A vigyázz rám, Olyan szépek voltunk, Nagy utazás, Legyen úgy. Természetesen ezen az estén is hallhatjuk Dés virtuóz és lírai szaxofonjátékát is.

  Dés László nagyszerű muzsikus társai a legjobb koncertzenészek közül valók. S hogy a hatás még teljesebb legyen, a dalok tolmácsolásában közreműködik Tóth Vera és a Budafoki Dohnányi Zenekar vonós együttese is.

  Nem mindennapi zenei élmény várható 2018. december 29-én az Arénában.
  Remélhetőleg a koncert végére mindnyájan úgy érezzük, hogy Mi vagyunk a Grund!

  ONLINE JEGYVÁSÁRLÁS IDE KATTINTVA!

  JÁTÉK!
  Nyerj 2 jegyet az előadásra! Azok között, akik helyesen válaszolnak a JÁTÉK menüben található kérdésünkre egy szerencsést kisorsolunk.

  További páros jegyet sorsolunk, azok között Facebook követőink között, akik ide kattintva megosztják játék hírét a Facebook oldalunkról.

  Nyerj 2 jegyet a koncertre. Erre most az Instagram oldalunkon van lehetőséged. Nem kell mást tenned, mint ide kattintva követni az Instagram oldalunkat és kommentben betagelni azt a barátodat, akit magaddal vinnél, ha te nyernéd a jegyeket. Ha már követed az Instagram oldalunkat, akkor csak a barátod kell betagelni, akit magaddal vinnél.  Megosztás: Hozzáadás Twitter-hez Hozzáadás Facebook-hoz Hozzáadás Startlaphoz Hozzáadás MySpace-hez RSS
  Szerző: Kovács Gergely
  Dátum: 2018.12.08.


  Kereső
  Hírlevél
  Programok

  Mary Poppins
     
  Valahol Európában
     
  Mary Poppins
     

    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2018


  Musicalinfo.hu - Minden, ami musical!

  Partnerek: