Musicalinfo.hu - HAVEROK, BULI, BON-BON – Az új "Bon-Bon" musical! NYERJ 2 JEGYET!
 • HAVEROK, BULI, BON-BON – Az új "Bon-Bon" musical! NYERJ 2 JEGYET!

  Miért áll le az énekes a koncert közepén, kit hív fel a színpadra, és miért térdel le előtte? Ez már az elején kiderül, de csak azért, hogy utána egyre furcsább és meglepőbb legyen minden. A barátok legénybúcsút, a barátnők lánybúcsút szerveznek titokban. A dolgok bonyolódnak, a hazugságok szaporodnak, az érzések elszabadulnak. A néző sejti és nevet, a szereplők még nem sejtik és tovább kavarják.

  Közben persze megszólalnak az elmúlt húsz év legnagyobb Bon-Bon slágerei.

  Többek között: Nem vagyok James, nem vagyok Bond; Valami Amerika; Haverok, buli, szamba; Köszönöm, hogy vagy nekem… stb.

  A történet vége pedig egy egészen furcsán induló buli, ami végül fergeteges fináléba torkoll, ahol minden és mindenki a helyére kerül.

  "Egy örök téma a férfi-nő kapcsolata, egymás tisztelete, a szerelem, a házasság, valós emberi érzések, egyszóval sok minden, ami manapság folyamatosan eltűnni látszik. A HAVEROK, BULI, BON-BON is erről szól, egy fiatal pár története. Érdekes karakter a Szolnoki Péter által alakított apa is, aki egy ötvenhez közeli fiatalos, sármos, kicsit pikírt férfi, akinek még van dolga az életben, aki nem adja fel sem az álmait, sem az életet, bármi is történik vele, körülötte. Szeretném, ha ez az előadásunk is eljutna a közönség legszélesebb rétegeihez, ha minél nagyobb tömeget tudnánk bevonzani, és ehhez a BON-BON zenéje, a zenekar népszerűsége egy plusz lóerő."- mondta Háda János.

  A 23 éves BON-BON zenekar tagjai már 18 évvel ezelőtt szerettek volna egy ilyen úgynevezett jukebox musicalt színpadra állítani, ahol dalok kötik össze a szövegrészeket. "Ez a műfaj akkoriban még nem igazán volt ismert, és sajnos senki nem állt mellénk, nem tudtuk megvalósítani az ötletünket" – mondta Szolnoki Péter, a BON-BON együttes frontembere. „Szerencsére most összejött, és elmondhatom, hogy egy igazi profi csapat dolgozik az előadás sikeréért. Egy kétfelvonásos vígjáték született, amellyel szórakoztatni szeretnénk, és ahogy a zenénkre, úgy bízom benne, hogy a musicalünkre is fogékony lesz minden generáció. 14 dalunk hangzik el az előadásban, és annak ellenére, hogy újrajátsszuk a dalokat,  az alaphangkép nem változik, megmaradt a BON-BON hangzás.”

  A zenés produkcióban neves színművészgárda működik közre Koós Réka, Zakariás Éva, Szolnoki Péter, Andrádi Zsanett, Laurinyecz Réka, Balázs Andrea, Végh Judit, Szabó Máté, Ekanem Bálint Emota, Csórics Balázs, Baronits Gábor, Suhajda Dániel, Gieler Csaba, Bordás Mihály és Háda Bernadett személyében. A premiert 2018. december 8-án tartják a Hatszín Teátrumban, ahol felcsendülnek majd a nagy BON-BON slágerek: a Szabad a gazdag, a Valami Amerika, a Köszönöm, hogy vagy nekem, a Pia Olimpia, a Ki ez a nő?, Nem vagyok James..., vagy a Haverok, buli, szamba.

  ONLINE JEGYVÁSÁRLÁS IDE KATTINTVA!

  Videó:


  A musical szereposztása:
  Tibi: Szolnoki Péter
  Klaudia: Koós Réka / Zakariás Éva
  José: Szabó Máté
  Zoé: Andrádi Zsanett
  Fitti: Suhajda Dániel
  Báró: Ekanem Bálint Emota / Csórics Balázs
  Barbi: Cap Judit / Végh Judit
  Kriszta: Laurinyecz Réka
  Bence: Gieler Csaba / Bordás Mihály
  Pincérnő/Öltáncos: Háda Bernadett

  Rendező: Háda János
  Jelmez és díszletervező: Gloria Von Berg
  Koreográfus: Bakó Gábor
  Író: Duba Gábor
  Dalok: Szolnoki Péter/Török Tamás - Duba Gábor
  Rendezőasszisztens: Zsigmond Réka

  JÁTÉK!
  Nyerj 2 jegyet! Azok között, akik helyesen válaszolnak a JÁTÉK menüben található kérdésünkre egy szerencsést kisorsolunk a január 22-i előadásra.

  További 2 jegyet sorsolunk, azok között Facebook követőink között, akik ide kattintva megosztják játék hírét a Facebook oldalunkról.

  INSTAGRAM JÁTÉK
  További 2 jegyet sorsolunk, azok között az INSTAGRAM követőink között, akik ide kattintva betagelik egy barátjukat, akit magukkal vinnének ha nyernének. Ha már követed az oldalt, akkor már csak a betagelés maradt hátra.  Megosztás: Hozzáadás Twitter-hez Hozzáadás Facebook-hoz Hozzáadás Startlaphoz Hozzáadás MySpace-hez RSS
  Szerző: MTI / Call
  Dátum: 2019.01.08.


  Kereső
  Hírlevél
  Programok

  A muzsika hangja
     
  Gyöngyhajú lány balladája
     
  Gyöngyhajú lány balladája
     

    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2019


  Musicalinfo.hu - Minden, ami musical!

  Partnerek: