Musicalinfo.hu - High Schhol Musical 4 a magyar Disney csatornán!Beharangozó videóval!
 • High Schhol Musical 4 a magyar Disney csatornán!Beharangozó videóval!

  A High School Musical 4, mint arról korábban írtunk a Disney Chanelen lesz látható és nem a mozikban. Így sokak számára lehet örömhír, hogy a Disney bejelentette, hogy egy arculatváltás keretében a Jetix csatornát Magyarországon Disney Csatornává alakítja át, amely a világ vezető gyermekcsatornája.

  Így már biztos, hogy a magyar rajongók is a Disney Csatornán nézheti a HSM 4 premierjét.Már csak az a kérdés, hogy mikor lesz a film premierje. A jelenlegi információk szerinte a High Shcool Musical magyar premierje 2010-ben lesz.

  A csatorna beharangozó videója is sok meglepetést ígér. Ízelítőnek pár példa. Jonas Brothers, Hannah Montana, Varázslók a Waverly helyről, stb.

  A Disney Csatorna két külön korcsoportot, a 2-5 éves valamint a 6-14 éves gyerekeket és családjaikat célozza meg sokszínű programkínálatával, melyben helyet kapnak olyan kedvencek, mint az élőszereplős Hannah Montana, a népszerű animációs sorozat a Phineas és Ferb, valamint olyan eredeti Disney produkciók, mint a High School Musical és a Rocktábor. A csatornán szintén helyet kap majd a naponta jelentkező, óvodáskorú gyerekeket megcélzó Playhouse Disney műsorblokk, tele szórakoztató, fejlesztő programokkal, mint a világszerte kedvenc Mickey Mouse Clubhouse vagy a Handy Manny. A csatorna minden műsora szinkronizált lesz.

  A Disney Csatorna sorozatai 2008 májusában jelentek meg a Jetix magyarországi műsorkínálatában, erősítve ezzel a csatorna piaci pozícióját. Két hónapon belül, a Hannah Montana és a Phineas és Ferb sorozatok bevezetését követően a csatorna további 391 000 ezer nézőt* hódított meg, és ezzel a Jetix a 3. helyről az 1. helyre került a gyerekcsatornák között.

  Maciej Bral, a kelet-közép-európai Disney és Jetix csatornák alelnöke és ügyvezető igazgatója az alábbiakat nyilatkozta: „Nagy örömünkre szolgál, hogy elhozhatjuk a Disney Csatornát Magyarországra is. A Disney műsorok sikere a Jetix-en jól érzékelteti, hogy nagy az igény ezekre a gyermek központú családi programokra. Lelkesen készülünk az elvárások teljesítésésére és arra, hogy a többi Disney üzletágakkal összehangolt együttműködés keretében a gyermekcsatornák piacán szerzett vitathatatlan elsőségünket megőrizzük”.

  A Disney Channel Worldwide a világ legsikeresebb gyerekcsatorna portfoliója, melynek 98 családi csatornája 167 országban, 32 nyelven érhető el. 2008-ban 17 országban, illetve régióban – többek között Lengyelországban – szerzett piacvezető helyet a gyerekcsatornák rangsorában. A Disney Csatorna csoport tagjai világszerte újabb és újabb piacokat hódítanak meg, kulcsszerepet játszva abban, hogy az új fogyasztók is megismerkedjenek a Disney márkával.

  A beharangozó videó:

  © Jetix 2009
  *Forrás: EMIMUSIC.HU  Megosztás: Hozzáadás Twitter-hez Hozzáadás Facebook-hoz Hozzáadás Startlaphoz Hozzáadás MySpace-hez RSS
  Szerző: Scavok
  Dátum: 2009.09.06.


  Kereső
  Hírlevél
  Programok

  Ének az esőben
     
  Chicago musical
     
  Chicago musical
     

    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2018


  Musicalinfo.hu - Minden, ami musical!

  Partnerek: