Musicalinfo.hu - Riport Mackólánnyal azaz a sokoldalú Andrádi Zsanettel!
 • Riport Mackólánnyal azaz a sokoldalú Andrádi Zsanettel!

  2009. szeptember 19-én, Budapesten az Andrássy úti nagyszínpadon ismét nézői lehetünk a Centrál Színház sikerdarabjának az Avenue Q-nak. A mackólány szerepében Andrádi Zsanettet láthatjuk majd. A színész –énekesnő volt már első nő az Ájlavjú-ban Jeannie a Hair-ben és még sorolhatnám szerepeit, hosszú a lista. A Vámpírok Bálja sikermusical hallatlanul népszerű Sarah-jának nyakát, Bot Gábor az utolsó Musical Pluszon, civilben, kosztüm nélkül is készségesen átharapta. Zsaki mindenkivel nagyon közvetlen, szívesen beszélt elfoglaltságairól a musicalinfo.hu–nak is.
  A Centrál Színházban játszom az Avenue Q-ban, amúgy szinkronizálok sokat.

  Milyen filmet szinkronizálsz?
  Csak szinkronka. Inkább úgy mondanám, azért még nem vagyok valami nagy híresség ebben az ügyben csak nemrég kezdtem egy pár hónapja. Nagyon érdekes, tehát ez egy másik szakma, azt gondolom, és egy nagyon jó kis kihívás.

  Melyik szerepedet játszod legszívesebben?
  Az összes szerepem közül? Amit a legjobban szeretek,…nagyon szeretem az „Ájlávju”-ban a szerepemet, tehát az, szerintem, az egyik legnehezebb dolog, ami ért életemben, és Kecskeméten nagyon – nagyon szerettem a Kain és Ábel Arabelláját, meg, talán ami így még a szívemhez közel volt a Csókos asszonyból a Rica Maca. Ez a három kedvencem… persze a Vámpír is, de az egy másik dolog, mert….mert ugye inkább az emberek ez által ismertek meg. Mindig egy más-más aspektusból kezelem a vámpíros dolgaimat, mint az előtte és utána lévő színházi munkáimat…nem tudom miért.

  Sikeres énekesnő vagy. Megfordult már a már fejedben hogy megjelentess egy CD-t?
  Hát igen. Mindig vágyam volt, hogy legyen egyszer egy lemezem, azt is tudom, hogy milyen zenét szeretnék, csak az a probléma, hogy nem találtam meg hozzá azokat az embereket, akik hasonló zenei dologban gondolkodnának. Tehát én olyan cd-t szeretnék, ami… szerintem ma még nincs Magyarországon olyan zene.

  -De mégis, milyen lenne az a zene?
  Hát mindenképpen saját …tehát nem úgy, hogy én saját, hanem hogy…. Ami belőlem jönne ki. Tehát nem musical cd-t az biztos (nevet) ! Biztos, hogy nem!

  Ez furcsa, hiszen nagyon sokan, mint musical énekest ismertünk meg. Most meg azt mondod hogy, nem musical CD az biztos”.
  Szerintem nagyon sok musical cd van. Lehet, hogy egyszer annak is örülnék, hogyha lenne egy ilyen válogatás cd-m. Az első musical, amibe beleszerettem, a Padlás volt. Az volt az első dolog, ami miatt egyáltalán elkezdtem érdeklődni a színház iránt. Tehát a musical miatt kezdtem el így érdeklődni, aztán gyerekszereplőként bekerültem a Dzsungel könyvébe, és akkor onnantól már szerelem volt. Tehát a musicaleket így szeretem, de amikor a Színi Akadémiára kerültem, ott inkább prózával foglalkoztunk. Aztán átszerződtem Kecskemétre, ott meg mindent kellett tudni. Akkor már volt próza is, operett is, minden. Szóval igazából én inkább színházi embernek tartom magamat… Vagy inkább színésznőnek, mint musical színésznőnek…vagy….tehát egy színésznő vagyok, aki valamennyire tud énekelni.

  Andrádi Zsanett hivatalos honlapja:www.andradizsanett.hu  Megosztás: Hozzáadás Twitter-hez Hozzáadás Facebook-hoz Hozzáadás Startlaphoz Hozzáadás MySpace-hez RSS

  Kapcsolódó hírek:
  Vámpírok bálja 2010-ben is Budapesten
  Musicalek a II. Évadnyitó Színházi Fesztiválon!  Szerző: Vajda Péter
  Dátum: 2009.09.17.


  Kereső
  Hírlevél
  Programok

  Mary Poppins
     
  Valahol Európában
     
  Mary Poppins
     

    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2018


  Musicalinfo.hu - Minden, ami musical!

  Partnerek: