Musicalinfo.hu - A kincses sziget musical a Pesti Magyar Színházban! Jegyek itt!
 • A kincses sziget musical a Pesti Magyar Színházban! Jegyek itt!

  A kincses sziget című musicalt 2019. november 29-én mutatja be a Pesti Magyar Színház. Az előadás fontosabb szerepeiben Veréb Tamás, Pásztor Ádám, Mahó Andrea, Benkő Nóra, Bősz Mirkó és Calderale Federico Joshua lesznek láthatók.

  Kalózokról, titkos térképekről, elásott kincsekről filmek és könyvek sokasága szól, de aki nem ismeri Robert Louis Stevenson Kincses Szigetét az nem is tud semmit az igazi kalózkalandokról.

  A XVIII. században járunk az egyre növekvő izgalomban és feszültségben egymást követik a váratlan és romantikus fordulatok. Kalózok, banditák, tengerészek, és a mindenki általáhított kincs.
  Az író Stevenson a fia kedvéért kezdett bele Jim Hawkins és John Silver kalandos történetébe ez is az oka annak, hogy ennél ifjúságibb a sztori már nem is lehetne. A betegeskedő kisfiút kalózmesékkel szórakoztatja a papája. Elsőként a Benbow Admirális fogadó elevenedik meg, ahol a kalózok az elhunyt Flint kapitány erőszakkal megszerzett és titokban elrejtett kincse után vadásznak. A fiú is elhatározza, hogy megkeresi. Már csak az a kérdés, kié lesz a hőn áhított kincs...

  Matróznak jobb lenni, vagy kalóznak? Betartani a törvényt vagy áthágni azt? Az egyik oldalon mesés kincsek várnak, kalanddal teli élet kötelezettségek nélkül, míg a másikon a töredéke sem garantált...
  Egyáltalán, van lehetőség választani? - ezekre a kérdésekre is választ keres a látványos és izgalmas zenei világú előadás.

  Korosztálytól függetlenül 1884 óta nemzedékek lelkesednek a történetért izgalommal és örömmel. Az előadás Stevenson életére is reflektál. A két idősíkon játszódó cselekmény nem csak a klasszikus történetet meséli el, hanem betekintést enged a mű keletkezésének részben tényeken alapuló, részben elképzelt részleteibe. Az előadás zenés és látványos. A legmodernebb és elérhető színházi technikát használjuk, hogy minél erősebb hatások érjék a nézőket a maradandó élmény érdekében.

  Online jegyvásárlás és előadások ide kattintva!

  Robert Louis Stevenson azonos című regénye és élete nyomán fordította: Krégl János. dalszövegek: Cseh Dávid Péter
  Díszlet-jelmez: Kovács Yvette Alida
  Rendező: Halasi Dániel
  Főszerepekben: Veréb Tamás/Pásztor Ádám, Mahó Andrea/Benkő Nóra, Bősz Mirkó/Calderale Federico Joshua,

  Olvasópróba:
  Megosztás: Hozzáadás Twitter-hez Hozzáadás Facebook-hoz RSS
  Szerző: Kovács Gergely
  Dátum: 2019.11.04.


  Kereső
  Hírlevél
  Programok


    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2020


  Partnerek: