Musicalinfo.hu - Abigél musical Szegeden! Jegyek és szereposztás itt!
 • Abigél musical Szegeden! Jegyek és szereposztás itt!

  Kihirdették az Abigél musical szereposztását. Vendégjátékként érkezik Szegedre az Abigél musical, a Budapesti Operettszínház nagysikerű produkciója, mely még sosem szerepelt szabadtéri színpadon. Az egyik legnépszerűbb magyar író, Szabó Magda generációkat elvarázsoló regénye nyomán Kocsák Tibor – aki az idei Mamma Mia! karmestere is volt – szerzett nagyszabású zeneművet. A szövegkönyvet Miklós Tibor írta. A darab új aspektusból közelít a szívet melengető, síros-nevetős történethez. 2015. július 10-én és 11-én láthatják a nézők a Dóm téren. (A szegedi Abigélre ide kattintva vásárolhatsz jegyet!)

  A szegedi előadás szereposztása:
  Vitay Georgina: Vágó Zsuzsi
  Vitay Tábornok: Pálfalvy Attila
  Horn Mici: Udvaros Dorottya
  Torma Gedeon: Hirtling István
  Kőnig tanár úr: Csonka András
  Zsuzsanna testvér: Nádasi Veronika
  Kalmár tanár úr: Homonnay Zsolt
  Kis Mari: Simon Panna
  Torma Piroska: Peller Anna
  Bánki Anna: Kékkovács Mara
  Kuncz Feri: Mészáros Árpád Zsolt
  Gigus tanárnő: Ullmann Zsuzsa
  Truth tanárnő: Felföldi Anikó
  Hajdú tanárnő: Vásári Mónika
  Mráz úr: Csuha Lajos
  Mimó néni, Rózsa néni: Kovács Zsuzsa
  Erzsébet testvér: Papadimitru Athina
  Suba: Dézsy Szabó Gábor
  Bánkiné: Mirtse Réka
  Botosné: Udvarias Katalin
  Közreműködik a Budapesti Operettszínház Zenekara, valamint a MÁV PBS növendékei.

  Más előadások is várják a nézőket Szegeden. Tíz év után újra Verdi-opera kerül színre a Dóm téren: Az álarcosbál nyitja a jövő nyári szezont; két alkalommal, 2015. július 3-án és 4-én lesz műsoron. Érdekesség, hogy a darabot az eredeti szövegkönyvvel és szerepekkel éppen a Szegedi Szabadtéri Játékokon mutatták be Magyarországon először, méghozzá 1998-ban. Azóta nem láthatta a fesztivál közönsége Verdi remekművét. (Jegyinfók és jegyvásárlás itt!)

  Ahogy arról korábban már írtunk 2015-ben is "fordítva" várja a nézőket.


  2015. július 17-én, 18-án és 19-én ismét láthatja a Dóm téri közönség a Mamma Mia! ABBA-musicalt, melynek idei előadásaira már hónapokkal ezelőtt is alig lehetett belépőt vásárolni. Sőt, az eredetileg meghirdetett öt előadást két plusz estével kellett kibővíteni. A Madách Színház produkciója az ideihez képest új szereposztással tér majd vissza. Az előadásra már 2014 augusztusa óta árulják a jegyeket. Online jegyvásárlás itt!

  Egy igazán szórakoztató előadás követi a Mamma Mia előadásokat. Utoljára 13 éve játszottak Shakespeare-darabot a Dóm téren. 2015-ben az angol drámaíró egyik népszerű művét, a Tévedések vígjátékát is láthatják a nézők. A legkiválóbb prózai színészeket tervezi felkérni a menedzsment, akik a szerepcserék és alaktévesztések adta komikus fordulatokban és színes figurákban bővelkedő darabot minden bizonnyal rendkívül szórakoztatóvá teszik. Várhatóan zenei betétekkel is dúsítják majd a produkciót, melyet 2015. július 31-én és augusztus 1-jén láthatnak a nézők.

  A musicalirodalom egyik legnépszerűbb műve zárja majd az évadot: augusztus 14-én, 15-én, 16-án, 20-án és 21-én kerül színre Claude-Michel Schönberg műve, A nyomorultak musical. A Victor Hugo monumentális regénye nyomán született darab londoni ősbemutatójának éppen 30. évfordulóját ünnepeljük jövőre, a Szegedi Szabadtéri közönsége pedig 27 év után láthatja újra a legendás darabot. 1987-ben, Szegeden került először színre Magyarországon A nyomorultak. Az előadásból azóta egy nagysikerű film is készült. A jövő évi produkció a Madách Színházzal közös bemutató lesz. A szegedi Nyomorultak előadásokra már árulják a jegyeket! (Jegyinfók és jegyvásárlás itt!)

  2015-ben is lesz Ajándékkoncert. A Szegedi Szimfonikus Zenekar közreműködésével megrendezett, ingyenes estek nagy népszerűségnek örvendenek a szegediek körében. Idén is színvonalas produkcióra számíthatunk.  Megosztás: Hozzáadás Twitter-hez Hozzáadás Facebook-hoz RSS
  Szerző: Kovács Gergely
  Dátum: 2015.02.23.


  Kereső
  Hírlevél
  Programok


    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2020


  Partnerek: