Musicalinfo.hu - Aida musical a Szeged Városi Sportcsarnokban!Jegyek itt!
 • Aida musical a Szeged Városi Sportcsarnokban!Jegyek itt!

  Visszatapsolták a nézők az Aidát Szegedre! 2011. december 30-án a Városi Sportcsarnokban újra látható a musical.

  Évek óta játsszák hatalmas sikerrel hazánk nagyszínpadain a Szuntus Produkciós Iroda Aida című musicaljét. Szeged városát az a szerencse érte, hogy idén immár második alkalommal élvezhetik a nézők Elton John és Tim Rice gyönyörű darabját. A Szurdi Miklós rendezésében színre vitt előadás parádés szereposztással látható december 30-án a Szegedi Városi Sportcsarnokban.

  Az egzotikus, érzéki szerelmi történet főhősét, az egyiptomi fáraó fogságába esett núbiai királynőt, Aidát a Megasztárból ismerté vált Oláh Ibolya alakítja, szerelmét, Radamest pedig Szerényi László. Xantus Barbara is színre lép, méghozzá a fáraó leányaként, aki az egyiptomi seregek hadvezérének menyasszonya, így tehát Aida ellensége. A pompázatos, aranyló látványvilágú előadás bombaként robban a deszkákon, ahol csak színre kerül.

  Az Aidára jegyek már kaphatók a REÖK-ben található Fesztivál Jegyirodán.
  Jegyárak: 4500Ft 4000Ft és 3500Ft

  Online jegyvásárláshoz kattintson ide!

  "Az amerikai ügynökségtől itt voltak a Margit-szigeti bemutatón és azon kívül, hogy azt mondták, hogy ez volt eddig a legjobb Aida rendezés, amit láttak a világon."- nyilatkozta Xantus Barbara a sajtótájékoztatón.

  Az amerikai ügynökség külön dícsérte Xantus Barbara alakítását is. Az szerepe egyedül a magyar előadásban kap plusz töltetet. Ha kíváncsi rá mit mondtak, nézze meg a videót:


  A jegyvásárlást azonban érdemes összekötni a Szegedi Szabadtéri Játékok 2012-es előadásaira szóló belépők megváltásával, hiszen így jelentős kedvezményekkel juthatunk hozzá a tikettekhez. Szabadtéri-jegy vásárlása esetén 25, bérlet esetén 50 százalék kedvezményt kaphatnak a vásárlók. Amennyiben pedig évados szabadtéri bérletet váltanak, úgy ajándékba jár az Aida-jegy.  Megosztás: Hozzáadás Twitter-hez Hozzáadás Facebook-hoz RSS
  Szerző: Call
  Dátum: 2011.11.20.


  Kereső
  Hírlevél
  Programok


    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2020


  Partnerek: