Musicalinfo.hu - Maszk nélkül címmel megjelent Andrew Lloyd Webber könyve!
 • Maszk nélkül címmel megjelent Andrew Lloyd Webber könyve!

  Maszk nélkül címmel megjelent Andrew Lloyd Webber könyve a 21. Század Kiadó gondozásában.
  Korunk egyik legsikeresebb és legjelentősebb zeneszerzője, Andrew Lloyd Webber közel fél évszázada hódította meg a zenés színház világát. Számos díj, többek közt jó néhány Tony és egy Oscar nyerteseként világszerte milliókat bűvölt el zenéjével és olyan nagy sikerű előadásaival, mint a Jézus Krisztus Szupersztár, az Evita, a Macskák, Az operaház fantomja - mely a Broadway leghosszabban futó musicalje -, és legújabb műve, a Rocksuli.

  Maszk nélkül című művében az elismert, díjnyertes zeneszerző páratlan, játékos stílusban vet számot az eredményeivel, a sors és a körülmények játékaival, sikereivel és csalódásaival, az éltető és ihlető szenvedélyeivel.

  A Maszk nélkül egy szellemes és árulkodó anekdotákkal teli életről mesél, amelyben számos híresség bukkan fel, így például Elaine Paige, Sarah Brightman, David Frost, Julie Covington, Judi Dench, Richard Branson, A. E. Rahman, Mandy Patinkin, Patti LuPone, Richard Rodgers, Norman Jewison, Milos Forman, Plácido Domingo, Barbara Streisand, Michael Crawford, Gillian Lynne és Betty Bukley.

  A Webber hetvenedik születésnapjára megjelenő kötet felfedi a legendák mögött lapuló, kivételes személyiség igazi arcát.

  ONLINE KEDVEZMÉNYES VÁSÁRLÁS IDE KATTINTVA!

  "Nevettem, sírtam, szinte jobban élveztem, mint a Macskákat!" – Vanity Fair

  "A Maszk nélkül izgalmas bepillantást nyújt egy hihetetlenül élménygazdag és kreatív élettörténetbe." – BBC America

  "Pont olyan élvezetes olvasni, mint amilyen a darabjait nézni!" – Washington Post

  Játékunk nyertesei:
  Karcag Gábor, @HaziZsuzsa (Instagram nyertes), Reichert Hajni  Megosztás: Hozzáadás Twitter-hez Hozzáadás Facebook-hoz RSS
  Szerző: Kovács Gergely
  Dátum: 2018.09.26.


  Kereső
  Hírlevél
  Programok


    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2020


  Partnerek: