Musicalinfo.hu - Anyatigrisek musical a Városmajorban!
 • Anyatigrisek musical a Városmajorban!

  Az elmúlt éveken hatalmas sikerrel játszott Menopauza rendezőjének újabb sikerdarabja a Városmajorban. Az év legizgalmasabbnak ígérkező musicalje könnyed kikapcsolódást ígér minden korosztály számára. A gyermek születése csak az első megpróbáltatás… Az anyaság egy életre szól.

  Amy, a minden órás kismama babaváró bulit rendez. Az eseményre hamarosan megérkezik Barbara, az érzelmileg túlfűtött főállású háziasszony, Brooke, a munkamániás, folyton stresszes ügyvédnő és Tina, az elvált, megfelelési kényszeres anyuka, hogy együtt lássák el jótanácsokkal a várandós házigazdát, akinek igencsak naiv elképzelései vannak az anyaságról. A három nőnek hála, már nem sokáig…

  Az Anyatigrisek című előadás tabuk nélkül, rengeteg humorral mutatja meg, hogy valójában mit is jelent szülőnek lenni. Nem számít, hogy fekete öves anyuka, vagy fiatal kismama vagy, a másfél órás zenés komédia garantáltan jobb kedvre derít majd.

  Kell ennél több egy anyának?

  Az eredeti angol nyelvű előadást, amely eddig négy kontinensen aratott töretlen sikert, tíz éve játszák folyamatos teltházzal a világ minden táján. A Liliom Produkció jóvoltából a magyar közönség is végre megismerheti a világhírű musicalt, méghozzá koncertszínházi formában. Fergeteges érzelmi hullámvasút, amelynek minden pillanata élmény!

  Az Anyatigrisek musical 2021. július 2-án Budapesten a Városmajori Szabadtéri Színpadon először lesz látható szabadtéren. Jegyárak és jegyvásárlás itt!

  Szereplők:
  Amy: Király Linda
  Barb: Szőlőskei Timea
  Tina: Fehér Adrienn
  Brook: Fekete Linda

  Koreográfus: Tallós Andrea
  Zenei vezető: Lombos Márton
  Korrepetitor: Révész Richárd
  Jelmez: Papp Janó
  Díszlet: Kovács Yvette Alida
  Vizuál: Mundrucz Tamás
  Kellék: Kocsis Bea
  Fordította: Barbinek Paula
  Dalok fordítása: Bach Szilvia, Lombos Márton
  Rendezőasszisztens: Varga Miklós
  Író: Sue Fabisch
  Rendező: Tallós Rita

  Játékaink nyertesei: Diószegi Dia, Juhász Ágnes  Megosztás: Hozzáadás Twitter-hez Hozzáadás Facebook-hoz RSS
  Szerző: kovacsa
  Dátum: 2021.06.28.


  Kereső
  Hírlevél
  Programok

  © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2020


  Partnerek: