Musicalinfo.hu - Az Operaház Fantomja musical Szegeden! Jegyek itt!
 • Az Operaház Fantomja musical Szegeden! Jegyek itt!

  Két produkcióból három: így alakult át a Szegedi Szabadtéri Játékok programja, melyről ma sajtótájékoztatón beszélt az új menedzsment. A Kung-fu legenda táncprodukciót igazi operaritkaság váltja: az Egyesült Államokból érkezik Gershwin: Porgy és Bess c. zeneműve. A Verdi-Wagner Gála az Ajándékkoncert műsorában kapott helyet – Tokody Ilonával és Temesi Máriával a főszerepben. Az eredeti gála helyett a Madách Színház vendégjátékát, Az operaház fantomja musical-koncert változatát láthatják a nézők.

  Herczeg Tamás, a Szegedi Szabadtéri Játékok igazgatója elmondta: az augusztus 9-re és 10-re meghirdetett Kung-fu legenda c. táncprodukciót az Armel Produkciós és Sajtóiroda az érdekkörében felmerülő akadályokra tekintettel lemondta. New York-i turnéprodukció váltja ezt az előadást: Gershwin: Porgy és Bess c. operája. A Verdi-Wagner Operagála beékelődik az Ajándékkoncert műsorába, július 13-án pedig Az operaház fantomjára kerül színpadra.

  Július 13-án a Madách Színház vendégjátékát, Az operaház fantomját láthatják a nézők, amely musical-koncert változatban kerül színpadra – tájékoztatott Herczeg Tamás. A rendező Szirtes Tamás, a főszerepekben Sasvári Sándort, Fonyó Barbarát és Bot Gábort láthatjuk.

  25 éve indult világhódító útjára Andrew Lloyd Webber musicalje Az Operaház Fantomja. A musicalből készült egy film is, sőt 2010-ben a musical folytatását is bemutatták Londonban Love Never Dies címmel. Az elmúlt 25 évben világszerte a legnagyobb színházak tűzték műsorra a darabot, de 2003-ban a világon először Magyarországon a Madách Színházban mutatták be Az Operaház fantomját non replica verzióban. A budapesti előadás főszerepeiben Christine szerepében Király Linda, Bíró Eszter és Mahó Andrea volt látható Csengeri Attila, Sasvári Sándor, Miller Zoltán (Fantom szerepében) mellett. A magyar előadás 2010-ben ünnepelte a 600. előadását.

  Online jegyvásárlás a Szegedi Szabadtéri Játékok 2013-as előadásaira ide kattintva!

  Szereposztás:
  Az Operaház fantomja: Sasvári Sándor
  Christine Daaé, énekesnő: Fonyó Barbara
  Raoul, Vicomte de Chagny: Bot Gábor
  Carlotta Giudicelli, operaénekesnő: Pándi Piroska
  Umberto Piangi, operaénekes: Rozsos István
  Monsieur André, operaigazgató: Barát Attila
  Monsieur Firmin, operaigazgató: Weil Róbert
  Madame Giry, balettmester: Bajza Viktória
  Meg Giry, a lánya, balettáncosnő: Kuthy Patrícia

  Valamint a Madách Színház kórusa és zenekara  Megosztás: Hozzáadás Twitter-hez Hozzáadás Facebook-hoz RSS
  Szerző: Call
  Dátum: 2013.04.18.


  Kereső
  Hírlevél
  Programok


    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2020


  Partnerek: