Musicalinfo.hu - Best Of Geszti - Geszti Péter koncertje 2020-ban a Margitszigeten!
 • Best Of Geszti - Geszti Péter koncertje 2020-ban a Margitszigeten!

  Rapülők, Jazz+Az, Gringo Sztár, Létvágy… Geszti Péter, a sokoldalú előadóművész és csapata sok generációnak tud újat, na meg régit mutatni. Van, hogy Geszti rímbe rángat, olykor igényes jazzel, máskor stadionrepesztő produkciókkal lepi meg közönségét. 2019-ben sem lesz másképp, ráadásul a régi és új rajongók most mindenből a legjobbat kapják.

  A Best of Geszti koncert minden, ami Gesztiben jó, egy új, ütős, szórakoztató produkcióba sűrítve. A Rapülők, a Jazz+Az, a Gringó Sztár és a Létvágy legnépszerűbb dalai, vizuális kényeztetéssel, jó kedvvel, bőséggel.

  A Best of Geszti - Geszti Péter koncert 2020. augusztus 26.-án a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon kerül megrendezésre. Jegyárak és jegyvásárlás itt!

  Geszti időtlen, mint a jókedv – amire mindenkinek szüksége van. A 2016-ban megjelent Létvágy album bejárta az országot és a határon túli közösségeket, a Rapülőkkel pedig 2017-ben kétszer is megtöltötte a Budapest Arénát, majd vidéki turnéra indult a csapattal.

  Egyszerre retro és egyszerre mai. A kilencvenes évek nagy slágerei mindenkit magukkal ragadnak, de Geszti lendületes színpadi jelenléte és humora feledteti az idők múlását. Ahogy kedvenc mondása szól: „Az idő az egyetlen dolog, ami magától telik, a többi rajtunk múlik.” Rajta pedig nem múlik, hogy nagy buli kerekedjen a koncertjein!

  Esőnap: 2020. augusztus 27. (csütörtök) 20:00  Megosztás: Hozzáadás Twitter-hez Hozzáadás Facebook-hoz RSS
  Szerző: kovacsa
  Dátum: 2020.02.22.


  Kereső
  Hírlevél
  Programok


    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2020


  Partnerek: