Musicalinfo.hu - Börtönmusical a Sümegi Palota Színházi Játékokon! Jegyek itt!
 • Börtönmusical a Sümegi Palota Színházi Játékokon! Jegyek itt!

  Sümegen is látható lesz Asztalos István és Kovács Attila Börtönmusical című musicalje. A Pannon Várszínház előadását Sánta László főszereplésével mutatták be. A musical egyik betétdalát is ő énekli. (Videó lentebb!)

  Sümegi Palota Színházi Játékok 2012-es programjában több musical is látható lesz, azonban 2012. június 30-án a Börtönmusical lesz a nyitóelőadás. Az előadásra már árulják a jegyeket is. Jegyeidet kezelési költség nélkül vásárolhatod meg ide kattintva!

  A darabról:
  Az előadás a történelem első valóság-show-jának drámai eseményeit mutatja be. Az 1900-as évek közepén egy amerikai egyetem hallgatói közül - pszichológiai kísérlet céljából - önkéntes jelentkezés alapján tucatnyi fiatalember egy használaton kívüli börtön falai közé költözik. Sorshúzással döntik el ki lesz a rab, ki lesz a börtönőr. Néhány nap alatt kialakul az emberi társadalom hierarchiája, elfelejtődnek a valóságos viszonyok, létrejön az erő és a kiszolgáltatottság rendszere. Mindez kamerák kereszttüzében. A folyamat és a végkifejlet megrázó pillanatait bontja ki a fiatalos rockzenével színesített produkció.
  Megosztás: Hozzáadás Twitter-hez Hozzáadás Facebook-hoz RSS
  Szerző: kovacsa
  Dátum: 2012.06.02.


  Kereső
  Hírlevél
  Programok


    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2020


  Partnerek: