Musicalinfo.hu - Nyerj jegyet a Chicago musicalre!
 • Nyerj jegyet a Chicago musicalre!

  A fiatal, nagyratörő bártáncos nőcske, Roxie Hart lepuffantja szeretőjét, mert ígéretei ellenére nem egyengette halovány karrierjét. Roxie börtönbe kerül, ahol megismerkedik Velma Kellyvel, Chicago legragyogóbb csillagával. És ezzel kezdetét veszi a duplacsövű revü. Roxie egy új világba csöppen, a börtönben valóra válhat minden álma: címlapsztori lehet belőle. Nem kell hozzá más, csak egy Morton Mama, akinek jó összeköttetései vannak, és egy korrupt sztárügyvéd, Billy Flynn. A siker titka Chicagóban: sok trükk, blöff, dohány, púder, charleston és all that jazz...

  A CHICAGO minden idők legsikeresebb Broadway musicalje márciusban ésáprilisban a RaM Colosseum színpadán lesz látható a Vörösmarty Színház előadásában! 2019-ben a Magyar Színikritikusok Díja versenyben a Legjobb zenés/szórakoztató előadás címét is birtokló előadás budapesti előadásaira már elkezdték a jegyek értékesítését!

  Jegyvásárláshoz kattints ide!

  Hamvai Kornél és Varró Dániel bravúros fordításában – közreműködik a Székesfehérvári Helyőrségi Zenekar.

  Érdekesség, hogy a musicalben Magyarországon most először, a Mary Sunshinet megtestesítő Vásáry André a mű eredeti hangfekvésében énekli a betétdalokat.

  Szereplők:
  Velma Kelly: Varga Gabriella
  Roxie Hart: Kiss Diána Magdolna
  Billy Flynn: Sághy Tamás
  Amos Hart: Krisztik Csaba
  Mary Sunshine: Vásáry André
  Morton mama: Váradi Eszter Sára

  JÁTÉK!
  Játékunkban 2 db jegyet sorsolunk, azok között, akik helyesen válaszolnak a JÁTÉK menüben található kérdésünkre.
  További 2 jegyet sorsolunk azok között a Facebook követőink között, akik megírják a játékról szóló Facebook posztunk alá, hogy milyen díjat nyert az előadás.
  A Facebook nem támogatja és nem vesz részt a nyereményjátékban!

  Az Instagram oldalunkon is van lehetőséged nyerni. Nem kell mást tenned, mint ide kattintva követni az Instagram oldalunkat és kommentben megírnod a kedvenc karaktered nevét az előadásból.
  1 szerencsés kommentelőt pedig megajándékozunk 2 jeggyel az előadásra.

  Megosztás: Hozzáadás Twitter-hez Hozzáadás Facebook-hoz RSS
  Szerző: kovacsa
  Dátum: 2020.03.03.


  Kereső
  Hírlevél
  Programok


    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2020


  Partnerek: