Musicalinfo.hu - Bőrönd mese musical a Városmajorban! Jegyek itt!
 • Bőrönd mese musical a Városmajorban! Jegyek itt!

  A hétvégén lesz látható a Városmajorban egy új musical. Bőrönd mese címen a nézők egy 10 éves kislány kalandjait ismerhetik meg egy csodabőrönddel és egy igazi cirkuszi kiskutyával. Bogi a kislány, nem szeret iskolába járni és tanulni. Inkább csavarogna, legszívesebben csak utazgatna és bejárná az egész világot. A Bőrönd viszont már nem szeret utazni, világot látni… Inkább iskolába járna, mert az biztosan izgalmasabb és érdekesebb. Ezt a problémát egy cirkuszi kutyus oldja meg.

  A dalok a tehetségről, szorgalomról, az igaz barátságról hamisítatlan BON-BON-os hangzásban szólalnak meg, hiszen a zeneszerző Szolnoki Péter.

  Ez a produkció egy tudást, tanulást népszerűsítő mai modern mesemusical. Célunk erősíteni a mese és a színház eszközeivel , hogy a tudás mindig érték. Kiváló zene, fülbemászó dalok, táncok, hang és fényjátékok valamint egy igazi kiskutya teszik teljessé az előadást.

  (Talán a médiából is értesülhettek erről a produkcióról, mert az egyik szereposztásban a megasztár egyik döntőse a kis Patai Annácska látható, kinek premierjére márciusban a Budapest Bábszínházban kerül sor)

  Az előadásra még árulják a jegyeket! Csupán 800 forintba kerülnek a jegyek! Online jegyvásárláshoz kattintson ide!

  Zeneszerző: Szolnoki Péter
  Dalszövegek: Duba Gábor
  Koreográfia: Kiss Izabella
  Írta és rendezte: Gergely Róbert  Megosztás: Hozzáadás Twitter-hez Hozzáadás Facebook-hoz RSS
  Szerző: Call
  Dátum: 2011.07.07.


  Kereső
  Hírlevél
  Programok


    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2020


  Partnerek: