Musicalinfo.hu - Riport az orosz Vámpírok bálja főszereplőjével
 • Riport az orosz Vámpírok bálja főszereplőjével

  Hamarosan Oroszországban is bemutatják a Vámpírok bálja musicalt. A musical egyik főszereplőjével készült riport a válogatásról és a próbákon szerzett élményekről.

  A Vámpírok bálja orosz szereplőválogatása elég hosszú volt és sok fordulón átmentél. Gondolom nagyon izgatott voltál ezidő alatt…

  Amikor először láttam a Vámpírok bálja musical felvételét én azonnal tudtam, hogy Sarah az én szerepem.... Megjelenésében, hangban és úgy egészében. Az első "próba" 2010 novemberében volt és én nagyon izgultam az eredmény miatt. Végül felhívtam a színházat. Amikor azt mondták Cornelius Baltus kiválasztott és mehetek a a harmadik végső válogatásra Szentpétervárra akkor nagyon boldog voltam. Ezután elküldték nekünk a duetteket amiket meg kellett tanulni. Ivánnal egy városban élünk, így volt rá lehetőségünk ,hogy együtt gyakoroljuk a dalokat mielőtt Cornelius Baltus elkezte volna velünk a munkát. Azt kell, hogy mondjam Iván teljesen feltöltött energiával. Remélem én is őt. Szerintem a harmadik fordulóban teljesítettünk legjobban.


  (Ivan Ozhogin és Helena Gazaeva)

  Most te vagy az orosz Sarah és hamarosan ezrek figyelnek majd téged a világ minden részéről. Mond, melyik verziót láttad először?

  A hamburgi felvételt Kevin Tarte (Krolock) szereplésével és és nagyon tetszett. Tudod, én nagyon érzelmes vagyok, szeretek sírni, nevetni, érezni…. Ahogy néztem a musicalt, volt egy csomó pont amikor nagyon együttéreztem Sarahval.Én magamban feltettem a kérdést, hogy miért választottal Sarah a grófot Alfréd helyett. És azt kell ,hogy mondjam tudom miért. Szerintem minden nő szeretne maga mellett egy ilyen határozott férfit mint Krolock gróf mert valahogy érzem azt az erőt, a kisugárzást, de ezt nem tudod elmondani szavakkal. Ha látod akkor érted hogy nem lehet ennek ellenállni és Sarah sem tud ennek ellenállni. Szerintem Krolock olyan módon lett ”felépítve” hogy senki nem tud neki ellenállni. Vagy ahogy Corelius Baltus mondta Sarah a pénzt,a hatalmat és a halhatatlanságot választotta és nem egy egyszerű életet egy fiúval. Gondolkoztam is, hogy miben hibázott Sara? Egyáltalán hibázott? Elvégre bárki életében lehet hasonló választás és nem biztos hogy jól döntünk. Ezt a helyzetet analizáltuk is a rendezővel a próbák folyamán.


  (Helena Gazaeva és Cornelius Baltus)

  Szerinted a Vámpírok bálja musical Oroszországban is képes lesz a rajongókat meghódítani úgy, mint Európában?

  Igen, én biztos vagyok benne. Persze magabiztosnak kell lenned és biztosnak kell lenned abban, hogy minden jól fog menni. Hinned kell benne ,hogy Te vagy a legjobb, és akkor a hangod is rendben van és ha minden rendben akkor az kívülről is látszik. Ami engem meglep (pozitív értelemben) az az hogy mennyi ember szereti ezt a musialt különböző városokban Oroszországban. Olvsatam a neten és a közösségi oldalakon a sok pozitív kritikát és elképesztő hogy mennyi embert érdekel. Amikor először énekeltük el közönség előtt Ivánnal a Teljes a sötét című duetet akkor nem volt mikrofonunk és a közönség mégis nagyon élvezte a produkciót. Nem kritizálták hanem nagyon pozitívak voltak. Különösen nagy öröm számomra, hogy az európai közönséget is érdekli az előadás és tudom hogy sok jegyet vettek már Európából is. Ez nagyon izgatottá tesz és nagyon köszönöm a rajongóknak.


  (Helena Gazaeva)  Megosztás: Hozzáadás Twitter-hez Hozzáadás Facebook-hoz RSS

  Kapcsolódó hírek:
  Vámpírok bálja Flash mob video itt!  Szerző: kovacsa
  Dátum: 2011.07.25.


  Kereső
  Hírlevél
  Programok


    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2020


  Partnerek: