Musicalinfo.hu - Jegyek a Szegedi Szabadtéri Játékok 2012-es előadásaira itt!
 • Jegyek a Szegedi Szabadtéri Játékok 2012-es előadásaira itt!

  A Szegedi Szabadtéri Játékokon a 2012-es évad rendhagyó módon musicallel indul, július 6-tól Frank Wildhorn izgalmas darabját, a Jekyll és Hyde musicalt láthatja a közönség. Jegyek a Jekyll és Hyde musicalre ide kattintva vásárolhatóak!

  A Kossuth-díjas Novák Ferenc tavasszal ünnepelte 80. születésnapját, a koreográfus hosszú éveken át dolgozott nyaranta a Tisza-parti városban, hiszen ő volt a Szegedi Néptáncfesztivál művészeti vezetője. Bátyai Edina - születésnapi ajándékként - őt kérte fel a 2012-es néptáncos produkció, a Hegyen-völgyön lakodalom rendezésére. A Hegyen-völgyön lakodalom július 13-14 lesz látható!Jegyek itt!

  Két egyfelvonásos opera - Mascagni Parasztbecsülete és Leoncavallo Bajazzók című műve - is szerepel a jövő évi programban. A Bajazzók július 27. 28. lesz látható! Jegyek itt!

  A fesztivál hagyományaihoz híven kortárs darabot is bemutatnak: Szarka Tamás, a Ghymes együttes Kossuth-díjas énekese, zeneszerzője pályájának első musicalje Szűz Mária életét dolgozza föl. A Mária musical szegedi bemutatója 2012. augusztus 3-án lesz. Az előadás augusztus 3-4 lesz látható Szegeden. Jegyek itt!

  A fesztivál az augusztus 20-i hétvégén a Mágnás Miskával zárul, Szirmai Albert és Gábor Andor operettjét még soha nem játszották a szegedi Dóm téren. A Mágnás Miska augsztus 17, 18, 19, 20 lesz látható! Jegyek itt!

  A szereposztások még nem publikusak, de amint kihírdetik elsők között számolunk be a szereposztásáról is, ami a szokásos módon jövő év elején lesz nyilvános. Addig is várjuk véleményeteket a https://www.facebook.com/musicalinfo oldalon, hogy kivel látnátok szívesen a Jekyll és Hyde előadást.

  Forrás: MTI  Megosztás: Hozzáadás Twitter-hez Hozzáadás Facebook-hoz RSS
  Szerző: kovacsa
  Dátum: 2011.10.08.


  Kereső
  Hírlevél
  Programok


    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2020


  Partnerek: