Musicalinfo.hu - Rómeó és Júlia musical új szereposztásban! Nyerj jegyeket!
 • Rómeó és Júlia musical új szereposztásban! Nyerj jegyeket!

  A Rómeó és Júlia musical bemutatása óta sok új szereplő debütált már az Operettszínház nagy sikerű musicaljében. Most is egy különleges előadás van készülőben. 2011. november 16-án új szereplőkkel látható az előadás.

  A különleges előadás szereplőinek neve nem teljesen ismeretlen a közönség számára, hiszen Kádár Szabolcsot és Kocsis Dénest már az X-faktorban is láthattuk, bár a fináléba nem jutottak el. Brasch Bence nevét a Csillag születik című műsorból ismerhetjük illetve a pop előadóként is sokaknak ismerős lehet.

  Az új szereposztásban Kádár Szabolcs lesz Paris, Kocsis Dénes debütál mint Rómeó, Szomor György pedig Lőrinc barát szerepében lesz látható. Brasch Bence pedig Mercutio bőrébe bújik.

  Az új szereposztás premierjére tervezett napi szereposztás a következő. Kocsis Dénes (Rómeó) Brasch Bence (Mercutio) Szomor György (Lőrinc barát) Kádár Szabolcs (Paris) Sándor Péter (Tybalt) György Rózsa Sándor (Verona hercege) Janza Kata (Capuletné) Csengeri Ottília (Montague-né) Kerényi Miklós Máté (Benvolio) Vágó Zsuzsi (Júlia) Nádasi Veronika (Dada) Csuha Lajos (Capulet)

  Online jegyvásárláshoz kattints ide!
  Jegyeidet kezelési költség NÉLKÜL is megvásárolhatod ide kattintva!

  Játékunkban a Operettszínház által felajánlott páros belépőt nyerhetsz. A játékban a november 16-i előadásra sorsolunk jegyeket. A Játék feltételeit a Játék menüpontban olvashatod.  Megosztás: Hozzáadás Twitter-hez Hozzáadás Facebook-hoz RSS

  Kapcsolódó hírek:
  Bereczki Zoltán-Szinetár Dóra Duett Karácsony Koncertek 2011
  Szabó P. Szilveszter az Abigél musicalben! Jegyek és kép itt!
  Cigányszerelem CD a Nők lapjában!
  Kész a decemberi Musical Plusz névsora!
  Karácsonyi koncert Dolhai Attilával 2011-ben is!Jegyek itt!  Szerző: Call
  Dátum: 2011.11.12.


  Kereső
  Hírlevél
  Programok


    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2020


  Partnerek: