Musicalinfo.hu - Budavári Palotakoncert 2014-ben az Oroszlános udvarában! Jegyek itt! • Budavári Palotakoncert 2014-ben az Oroszlános udvarában! Jegyek itt!

  A Budavári Palotakoncert a múlt év egyik legnagyobb sikere volt. A legismertebb operett dallamokat a Budapesti Operettszínház sztárjai tolmácsolásában egy igazán exkluzív helyszínen hallhatta a közönség.

  2014. augusztus 9-én újra átélhetik az élményt, ugyanis a Budavári Palotakoncert 2014-ben is megrendezésre kerül. A Budai Vár Oroszlános udvarának elegáns környezetében egy igazi, magyarost gála előadásával bizonyítja, hogy Budapest valóban az öröm fővárosa. A Budapesti Operettszínház sztárjai KERO rendezésében idén is a legismertebb operettek dalaiból válogat és elhangzanak dalok többek között A Cirkuszhercegnő, A mosoly országa, A víg özvegy,a Csárdáskirálynő nagyoperettekből is.

  A 2014-es Budavár Palotakoncertre már árulják a jegyeket! Jegyinfók és jegyvásárlás itt!

  A 2014-es koncert fellépőinek névsora:
  Bordás Barbara, Fischl Mónika, Frankó Tünde, Kállay Bori, Boncsér Gergely, Dolhai Attila, Vadász Dániel, Dancs Annamari, Kékkovács Mara, Oszvald Marika, Szendy Szilvi, Brasch Bence, Faragó András, Peller Károly, Kerényi Miklós Máté, Szabó Dávid  Megosztás: Hozzáadás Twitter-hez Hozzáadás Facebook-hoz RSS
  Szerző: MTI / Call
  Dátum: 2014.04.29.


  Kereső
  Hírlevél
  Programok

  © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2020


  Partnerek: