Musicalinfo.hu - Megjelent! A Játékkészítő CD már kapható!
 • Megjelent! A Játékkészítő CD már kapható!

  Megjelent az év végén látható szuper pop-musical, A Játékkészítő dalait sorakoztató CD. A hanghordozó tizenkét, a darabban is elhangzó szerzemény mellett egy ajándék dallal, Hien A mese rólad szól című slágervárományosával kiegészülve került a boltokba. A szerzők közé csatlakozott Dobrády Ákos is.

  Több mint egy hónapja - szerte az országban - nagy sikerrel játsszák a rádiók az új magyar szuperprodukciónak kikiáltott, A Játékkészítő című zenés akciómese fináléját. A Bereczki Zoltán, Király Linda, Király Viktor és Radics Gigi előadásában sikerre vitt Álmodd meg a csodát című dal mellé most felsorakozik a darab összes betétdala – további előadók, így például Oroszlán Szonja, Nagy Feró, Szabó Győző vagy Herrer Sára közreműködésével - és immár CD formájában is elérhető.

  A dalokat zeneszerzőként A Játékkészítő vezető zeneszerzője, Rakonczai Viktor, szövegíróként Orbán Tamás jegyzi, mellettük zeneszerzőként feltűnik még Rácz Gergő és Dobrády Ákos, de Király Linda, Király Viktor és Bereczki Zoltán is ott van a szerzők között.

  A friss CD egy ajándék dalt is tartalmaz. Hien a "TulipánTündér dalát", A mese rólad szól című szerzeményt énekli el, mely majd a darab "nyitányaként" hangzik el a Tüskecsarnokban, összefoglalva annak mondanivalóját.

  A darabot is életre hívó TulipánTündér Produkció hanghordozója a Magneoton gondozásában lát napvilágot.

  Játékunkban most akár két jegyet is nyerhetsz az előadásra! Részletek ide kattintva!  Megosztás: Hozzáadás Twitter-hez Hozzáadás Facebook-hoz RSS
  Szerző: Kovács Gergely
  Dátum: 2014.11.25.


  Kereső
  Hírlevél
  Programok

  Rocksuli
     
  Rocksuli
     
  Rocksuli
     

    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2020


  Partnerek: