Musicalinfo.hu - Passio2020 az Arénában az Operettszínház sztárjával - Jegyek itt!
 • Passio2020 az Arénában az Operettszínház sztárjával - Jegyek itt!

  2020-ban a budapesti Papp László Sportarénában 2020 önkéntes részvételével megrendezendő Passió 2020, Európa legnagyobb passiójátékává válhat. Az Aréna küzdőtere színpadtérré alakul, ahol Jézus életének utolsó napjait, óráit 2020 jelmezes közreműködő segítségével adják elő, egy 70 perces passiójátékban. A passiójáték a ferences szerzetesek passiójátszási hagyományára épül, amely megteremtette például a legendás Csíksomlyói Passiót is. Ezek a passiójátékok mindig a kor emberének tekintetén keresztül látják a 2000 évvel ezelőtti történetet.

  A Passió 2020 hőse Jézus mellett egy mai huszonéves, pályakezdő fiatalember, aki saját kételyein, útkeresésén keresztül szemléli Jézus szenvedéstörténetét és jut el általa saját útjának megtalálásához. A Passió, Jézus élete, a keresztény Európa történeti alapja. Megkerülhetetlen része Európa közös kulturális és szellemtörténetének is.

  A Passio 2020 főszereplője Jézust játszotta már a Jézus Krisztus Szupersztár és a Mária evangéliuma előadásokban is, azonban ez a produkció egy teljeen új élmény lesz számára. Jézus szerepében a Budapesti Operettszínház sztárja György-Rózsa Sándor lép majd színpadra.

  A Passio2020 a Papp László Budapet Sportarénában 2020. április 4-én lesz látható. Jegyinfók és jegyvásárlás itt! Az előadásra a jegyek 2020 forintba kerülnek!

  Az előadásba a passio2020.hu oldalon lehet jelentkezni önkéntes szereplőnek február végéig.  Megosztás: Hozzáadás Twitter-hez Hozzáadás Facebook-hoz RSS
  Szerző: kovacsa
  Dátum: 2020.01.01.


  Kereső
  Hírlevél
  Programok

  Rómeó és Júlia musical
     

    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2020


  Partnerek: