Musicalinfo.hu - 25 éves a Valahol Európában musical! Videóajánló és jegyek itt!
 • 25 éves a Valahol Európában musical! Videóajánló és jegyek itt!

  - 75 éve véget ért a II. Világháború
  - 25 éve bemutatták a darabot az Operett Színházban
  - 50 x játszották Szegeden a musicalt

  Töltsön egy exkluzív estét Valahol Európában Szegeden a musical alkotóival és támogassa a Szegedi Nemzeti Színházat 2020. május 9-én 19 órától.

  Vegye meg jegyét exkluzív online beszélgetős műsorunkra, mellyel a Szegedi Nemzeti Színházat támogatja. A műsor a Szent Györgyi Albert Rotary Club Szeged, a Szeged Első Lions Club és a Dömötör Díj szervezői jóvoltából kerül megrendezésre. Az online műsorban többek közt beszélgetünk a szerzőkkel, Böhm Györggyel a darab egyik írójával, Horváth Péter társszerző-rendezővel, Dés László zeneszerzővel, Malek Miklóssal, aki a darab hangszerelését jegyzi és az ősbemutató egykori szereplőivel, Haumann Péterrel valamint Szinetár Dórával.

  A Szegeden is nagy sikerrel bemutatott darab rendezője, Szőcs Artúr és a Szegedi Nemzeti Színház művészei, Ágoston Katalin, Pálfi Zoltán, és a Kuksit játszó Hrabovszky Bercel szintén részt vesznek az emlékesten.

  A műsor linkjét és az eléréshez szükséges információkat az előadás kezdete előtt legalább 24 órával eljuttatjuk a jegytulajdonosok a jegyvásárláskor megadott e-mail cimére.
  ONLINE JEGYVÁSÁRLÁS IDE KATTINTVA!

  Támogatói jegyvásárlóinknak emléklappal köszönjük meg a támogatást, melyet a műsort követően juttatunk el Önöknek.
  A műsor fő támogatói a szegedi Kabay és Menta Patika.

  Köszönet a Szeged Televíziónak és a műsorban bejátszott részletek szerzőinek, hogy a hozzájárulnak az exkluzív online műsor megvalósításához.

  Az exkluzív műsor a http://tipptar.hu/valahol-europaban-szegeden weboldalon lesz megtekinthető 2020. május 9-én 19 órától.

  A film eléréséhez a jegy jobb felső részén, a vonalkód mellett található 6 számjegyből álló kód megadására lesz szükség, ezért kérjük, jegyét őrizze meg.
  Az előadással kapcsolatosan további információkat is talál a műsor weboldalán.

  Ajánló videó:  Megosztás: Hozzáadás Twitter-hez Hozzáadás Facebook-hoz RSS
  Szerző: Kovács Gergely
  Dátum: 2020.05.08.


  Kereső
  Hírlevél
  Programok

  Rocksuli
     
  Rocksuli
     
  Rocksuli
     

    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2020


  Partnerek: