Musicalinfo.hu - Egyedi musicales karácsonyfa díszek!
 • Egyedi musicales karácsonyfa díszek!

  A Pannónia Dekor múltja nagyon régre nyúlik vissza, hiszen 1947 óta gyártják folyamatosan a díszeket. A 3 generációs Pannónia Dekor Kft karácsonyfa díszei között egyformán megtalálhatóak a múlt különleges darabjai és a az újvonalas darabok is.
  Sőt egyedi darabokkal is készülnek. Ilyen például a "Te vagy a legjobb Anya" vagy a "legjobb Apa" feliratú gömb. De akár névre szóló ajándékokat is rendelhetünk.
  Ráadásul ezt akár a háziállatainknak is. A díszek között csúcsdíszek és egyedi formájú figurák is megtalálhatóak.


  Az egyedi minták készítésére is lehetőség van. Ezt a lehetőséget kihasználva a korábbi musical tojás játékunk nagysikerű tojásai alapján megálmodtunk pár ismert musical mintájával 1-1 gömböt, hogy lássuk milyen is lenne. Ezek a gömbök is jól mutatják, hogy csak rajtunk múlik milyen mintát kérünk a gömbökre.

  Érdemes átnézni a www.pannoniadekor.com oldalát, ahol a fényes, matt és opál gömbök sokasága várja az érdeklődőket.

  Az oldalon több, mint 700 féle termékből választhatunk, így biztosan mindenki talál kedvére valót. Azonban ha egyedi darabot szeretnénk vásárolni, akkor érdemes mielőbb leadni a rendelést.

  A díszek között egy igazi újdonság is van. A cég egyik különlegessége a foszforeszkáló dísz, amin a minta a sötétben foszforeszkál. A különleges musicales gömböket most ti is megszerezhetitek a játékunkban.


  A korábbi játék nyertesei:
  Pólya Krisztina (Rebecca), Fodor-Mikesné Ibolya (Mamma Mia!), Soltész Anita (Elisabeth), Arany Alexandra (Vámpírok bálja), Szalay Hajnalka (Szépség és a Szörnyeteg), Jusztus Anikó (jusztusaniko) (Rebecca), Árva Barbara (Mamma Mia!) Erményi György (Vámpírok bálja), Szakács Cintia (Szépség és Szörnyeteg)

  Valamint a további nyerteseinket a hírlevelélre való feliratkozáskor megadott e-mailcímükön értesítettük ki! Iratkozzatok fel hírlevelünkre ti is.  Megosztás: Hozzáadás Twitter-hez Hozzáadás Facebook-hoz RSS
  Szerző: Kovács Gergely
  Dátum: 2020.12.13.


  Kereső
  Hírlevél
  Programok

  © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2020


  Partnerek: