Musicalinfo.hu - A IV. Musical Villamos márciusban lesz! INGYENES program!
 • A IV. Musical Villamos márciusban lesz! INGYENES program!

  Evita és a Tükörlovag - Török Annával és Angler Balázzsal érkezik a IV. Musical Villamos!

  2021. március 28-án vasárnap délután 14:00-kor indul a IV. Musical Villamos, amelyen ezúttal is két ismert musical énekes lép fel. Az Ingyenes 50 perces műsort az ország, de akár a világ bármely pontjáról meg lehet nézni a Facebook Live közvetítésnek köszönhetően.

  A fellépő művészek: Török Anna és Angler Balázs
  A Facebook LIVE esemény időpontja: 2021. március 28. vasárnap - 14:00
  Az eseményhez itt tud csatlakozni: www.musicalvillamos.hu

  A IV. Musical Villamos a jelenlegi járványügyi, és a programokat, eseményeket érintő szabályozás értelmében nem szállít utasokat.

  A fellépőkről:
  Török Anna
  A Déryné Vándorszíntársulat rendezőjének, Török Tamásnak lánya. Kislány kora óta a Déryné Vándorszíntársulat tagja. 2008-tól 2010-ig a Budapesti Operettszínház Pesti Broadway Stúdiójának tanulója. 2010-től a Pesti Magyar Színház akadémiájának hallgatója. Édesapja színházi ember, ezért már kislánykora óta vonzza a színpad világa. Anna elvégzett egy személyi edzői és táplálkozástudománnyal kapcsolatos iskolát is. A testépítés bikini fitnesz kategóriájában magyar bajnoki 2., és világbajnoki 3. helyet szerezte meg.

  Legismertebb szerepei: Tavaszébredés (Thea) Budapesti Operettszínház, Rent-Mimi, A Pápanő (Johanna) József Attila Színház, Evita (Evita / Kidobott lány) Szegedi Nemzeti Színház, WWRY Queen Musical (Scaramouche) Szegedi Szabadtéri Játékok, Sztárcsinálók (Octavia) PS Produkció, Vámpírok bálja (Sarah) PS Produkció

  Angler Balázs
  2007 és 2010 között a Pesti Broadway Stúdió növendéke volt, azt követően az Operettszínház tagja lett. A Színház- és Filmművészeti Egyetem drámainstruktor-színjátékos szakán 2019-ben diplomázott. 2012 óta a német nyelvterületen sikerrel futó A Szépség és Szörnyeteg turné-produkció résztvevője Lumiere, a gyertyatartó szerepében. A La Mancha lovagja musicalben az Operettszínházban a Herceg / Carrasco / Tükörlovag szerepét formázza meg, valamint az Abigélben láthattuk Kuncz Feri szerepében Angler Balázst. Hobbija a terepfutás.

  Fontosabb szerepei: Ének az esőben (Don Lockwood), A Szépség és a Szörnyeteg (Monsieur Kanóc), Szentivánéji álom (Demetrius), Mozart! (Schikaneder), Rómeó és Júlia (Escalus), István, a király (Krónikás), Szegény Dzsoni és Árnika (Ipiapacs/Rézbányai Győző), Szép nyári nap (Péter), Parasztopera (Balogh Imre)

  A IV. Musical Villamos útvonala, avagy ahol a musical dalok felcsendülnek:
  Indulás:
  14:00 Szeged Plaza
  14:15 Széchenyi tér + egy teljes dal a megállóban
  14:28 Szeged pályaudvar + egy teljes dal a megállóban

  Visszaút:
  14:38 Szeged pályaudvar
  14:45 Széchenyi tér
  14:57 Európa Liget

  Aki szeretné a programot támogatni, az egy villamosjegy árával (450,-Ft) a www.jegy.hu felületén egy jegy megvásárlásával hozzá tud járulni a Musical Villamos hosszútávú működéséhez.

  A Musical Villamos 2021-ben minden hónapban útnak indul ismert musical énekesekkel. Musical dalok kísérik a villamos egész útját, így akik az esemény ideje alatt a szegedi villamosmegállókban tartózkodnak, azok részleteket hallhatnak a musical irodalom legszebb dalaiból.

  A IV. Musical Villamos produkciós partnere a Musical Galéria!
  Az 1905-ben gyártott villamos a Szegedi Közlekedési Kft. közreműködésével indul útnak. A villamos fotót készítette: Papdi Balázs!
  Palladium Szeged! Foglaljanak helyet - most még otthon, és vigyázzanak magukra!  Megosztás: Hozzáadás Twitter-hez Hozzáadás Facebook-hoz RSS
  Szerző: Kovács Gergely
  Dátum: 2021.03.03.


  Kereső
  Hírlevél
  Programok

  © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2020


  Partnerek: