Musicalinfo.hu - Musical Villamos áprilisban! Janka néni ajánlásával! Jegyek itt!
 • Musical Villamos áprilisban! Janka néni ajánlásával! Jegyek itt!

  2021. április 25-én a Szegedi Nemzeti Színház két művésze lesz a Musical Villamos vendége. Musical Villamos - 50 perces Élő online musical műsor Szegedről.

  Az Ingyenes műsort ezen jegyek megvásárlásával tudja támogatni. Az 50 perces műsor ingyenesen megtekinthető a Musical Villamos oldalán. A villamos a jelenlegi járványhelyzetben nem tud utasokat szállítani!

  Vásárolj jegyet és támogasd a rendezvényt!ONLINE JEGYÁVÁSRLÁS IDE KATTINTVA!

  Ajánló videó:


  Garantált ajándékot adunk Önnek a támogatása mellé!
  Támogatás 450: dedikált Musical Villamos fotó
  Támogatás 2.000: dedikált Musical Villamos fotó + Musical Villamos toll és hűtőmágnes
  Támogatás 5.000: dedikált Musical Villamos fotó + Musical Villamos ajándékcsomag
  Támogatás 10.000: egy VIP ülőhely egy szabadon választott villamosra (akkor ha már tud a villamos utasokat száltani, és a rendezvényeket érintő korlátozások már nem lesznek érvényben) + Musical Villamos ajándékcsomag.

  ‼ A VIP utazás bármely villamosra felhasználható, előzetes egyeztetés után, amikor a rendezvényeket érintő korlátozás nem lesz érvényben, és utasokat is tudunk szállítani ‼

  Fontos: Az ajándékok a jegyvásárláskor megadott névre és postai címre kerülnek kiküldésére az esemény utáni héten.

  Ágoston Katalin
  A Miskolci Egyetem Bartók Béla Zeneművészeti Intézetében magánénektanár, ének- és kamaraművész diplomát szerzett. Később ennek egyetemi kiegészítőjét is elvégezte, szintén Miskolcon.

  Közben az útja Budapestre vitte, a Budapesti Operettszínház operettakadémistája, majd énekkari tagja lett. 2011 nyarán szerencsét próbált a Centrál Színház egyik meghallgatásán és a társulat tagja lett. 2018-tól a Szegedi Nemzeti Színház tagja, de a A My Fair Lady és a Ma este megbukunk előadásokban továbbra is játszott és remélhetőleg a vírushelyzet után is láthatjuk a Centrál Színházban. A szegedi közönség szeretettel fogadta. A Mágnás Miskában - Marcsaként és a Valahol Európában c. darabban mint Suhanc fantasztikus alakítását ajánljuk mindenkinek. 2021 nyarán a Szegedi Szabadtéri Játékokon bemutatásra kerülő West Side Storyban (Rendező: Alföldi Róbert) alakítja Maria-t a csillagtető alatt.

  Károlyi Krisztián
  2004-2010 között a kaposvári Táncsics Mihály Gimnáziumban tanult. 2010-2011 között számítástechnikai szoftverüzemeltető képesítést szerzett.

  2013-2016 között a Pesti Magyar Színiakadémia tanulója volt, Lengyel Ferenc osztályában. 2016-tól játszott a Pesti Magyar Színházban, a Vígszínházban és a PS Produkció előadásaiban. 2019-től a Szegedi Nemzeti Színház tagja. Ő is szerepelt a Valahol Európában c. darabban, valamint szerepet kapott A Padlás musicalben, amelyben a Rádióst alakítja. A vírushelyzet miatt sajnos a darab nem lett közönség előtt bemutatva, de a körülmények rendeződése után közönség előtt is bemutatásra kerül. Mi már nagyon várjuk!  Megosztás: Hozzáadás Twitter-hez Hozzáadás Facebook-hoz RSS
  Szerző: Kovács Gergely
  Dátum: 2021.04.01.


  Kereső
  Hírlevél
  Programok

  © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2020


  Partnerek: