Musicalinfo.hu - Best of Kero koncert 2021-ben az UP rendezvényközpontban - Jegyek itt! • Best of Kero koncert 2021-ben az UP rendezvényközpontban - Jegyek itt!

  A nyáron óriási sikert aratott és teltház volt a Best Of Kero című koncert, amin a Mozart!, az Elisabeth, a Miss Saigon, a Rudolf, a Rómeó és Júlia és több más olyan musical dalai voltak hallhatóak, amiket a Budapesti Operettszínház óriási sikerrel játszott az elmúlt több mint 10 évben. A gála különlegessége volt az is, hogy a jól ismert musical slágereket pedig az előadások ikonikus szereplői énekelték.

  A Best Of Kero gála 2021. október 22-én Budapesten az UP Újpesti Rendezvénytér színpadán tér vissza, ismét sztárfellépőkkel.

  Jegyárak és jegyvásárlás itt!

  Fellépők: Szabó P. Szilveszter, Kardffy Aisha, Veréb Tamás, Janza Kata, Cseh Dávid Péter, Kerényi Miklós Máté, Vágó Bernadett

  A rendezvényre az alábbi sorokkal invitálja a nézőket KERO:

  Kedves Leendő Nézőink!

  Imádott egykori előadásaim igen sikeres számaiból szeretnék átnyújtani egy válogatást, ami részint gyönyörű emlékeket idéz, de azért a jelenben is felfokozott, aktuális pillanatokat ígér. Ismert, nagyon szeretett sztár előadók, sokszor hallott, de megunhatatlanul csábító dallamok, vérpezsdítő ritmusok, ragyogó táncosok, színek és fények, no meg egy ledfal biztosítják a szokásos érzelem- és látvány gazdagságot. Ígérem, ez az este nem egy lesz a szokványos musical koncertek közül, hanem olyan izgalmas, feszesen szerkesztett szinte önálló előadás, ami miközben gyönyörködtet, reményeim szerint aktuális gondolatokat is hordoz.

  Nagy szeretettel invitálom Önöket erre a kalandos, talán távlatokat is felmutató nosztalgia estre!

  Kerényi Miklós Gábor
  Megosztás: Hozzáadás Twitter-hez Hozzáadás Facebook-hoz RSS
  Szerző: kovacsa
  Dátum: 2021.09.21.


  Kereső
  Hírlevél
  Programok

  © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2020


  Partnerek: