Musicalinfo.hu - Musical Szólóénekes és Duett Verseny • Musical Szólóénekes és Duett Verseny

  Musical Szólóénekes és Duett Verseny Békéscsaba, 2010. március 12-14. A SCHERZO – XV. Amatőr Musical Színpadok Fesztiválja – mellett megrendezzik a szólóénekesek és duettek versenyét.

  A nevezés feltételei:
  1.A versenyen bárki elindulhat, kivéve művészeti egyetemen végzett zenés színészek, magánénekesek illetve a színművészeti egyetem, zeneakadémia, a zeneművészeti és a színművészeti főiskolák jelenlegi hallgatói.
  2.A színpadon a versenyzők élőben szerepelnek, felvett háttérhanggal, ami nem tartalmazhat vokált vagy vokál-utánzatot. Az énekest maximum 4 fős élő vokál kísérheti.
  3.A versenyre musicalek, rock-operák vagy zenés színházi előadások 1 angol nyelvű, 1 magyar nyelvű és 1 szabadon választott (összesen 3) dalaival lehet nevezni.
  4.A versenyen való részvétel feltétele az előzsűrizés, ehhez kérünk legalább 3 dalt élő DVD felvételen. Fontos, hogy a felvétel értékelhető minőségű legyen és a jelentkezési lappal egyidőben, de legkésőbb 2010. január 18-ig érkezzen meg hozzánk. Az előzsűrizés eredményéről mindenkit értesítünk. A zsűri 12-16 főt juttat a verseny döntőjébe, akik bemutatkoznak majd a SCHERZO Gáláján is.
  5. A győztesek pénz-,és tárgyjutalomban részesülnek.

  Jelentkezési határidő: 2010. január 18.
  (Az árak változása miatt a szállás és étkezés költségeiről 2010 elején adunk pontos tájékoztatást.
  Információs lehetőség:
  www.ifihaz.hu
  Somogyvári Csilla 20/219-5056  Megosztás: Hozzáadás Twitter-hez Hozzáadás Facebook-hoz RSS

  Kapcsolódó hírek:
  Scherzo 2010 - Békéscsaba - XV. Amatőr Musical Színpadok Fesztiválja  Szerző: Call
  Dátum: 2009.11.14.


  Kereső
  Hírlevél
  Programok

  © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2020


  Partnerek: