Musicalinfo.hu - Musicalszínész nyeri a Voicet Magyarországon?
 • Musicalszínész nyeri a Voicet Magyarországon?

  Már javában lehet jelentkezni a Voiceba, ahol az ország legjobb hangját keresik. Az új tehetségkutatót akár musicalszínész is megnyerheti. A TV2 új tehetségkutatójára a Voicera musicalszínészeket is várnak. A Voice lényege, hogy a zsűri csak a jelentkezők hangját hallja, de nem látja őket. Így tényleg a legjobb hang nyerhet.

  Korábban több tehetségkutatóban is láthattunk musicalszínészeket. Többek között Stróbel Dóra, Anger Balázs,Kocsis Dénes, Kádár Szabolcs, Kökény Pál is jelentkezett már tehetségkutató versenyekre.

  Hazánkban musicales tehetségkutató is indult, ami országos ismertséget hozott a a Társulat versenyzőinek. Egy egész ország ismerte meg Feke Pál, Fejes Szandra, Simon Boglárka, Varga Lajos, Herczeg Flóra,Vadkerti Imre és Tóth Attila nevét. A Voice újabb lehetőség arra, hogy egy újabb tehetséges musical énekes nevét ismerje meg az egész ország.

  Ha elmúltál 16 éves, szeretsz és tudsz énekelni, akkor jelentkezz! Lehetsz teljesen kezdő, de akár már profinak számító énekes is – itt csak a hang számít! Regisztrálj, ha úgy érzed, hogy hangoddal milliókat lehet elkápráztatni, és meg akarod mutatni egyedülálló tehetséged! A Voice mindenkinek lehetőséget ad, aki nemcsak gondolja, hanem tudja is magáról, hogy jó énekes, ám az igazi áttörés eddig még váratott magára.

  Itt nem kizáró ok, ha van már némi zenei előéleted, sőt! Előnyt jelenthet az énekesi vagy zenekari múlt, és az is, ha van színpadi tapasztalatod musical szereplőként, vokalistaként vagy akár színészként.

  A műsorba csak azok jelentkezhetnek, akik 2012.07.16-ig betöltik 16. életévüket.
  Duett jelentkezése esetén a regisztrációt elegendő csak az egyikőtöknek elindítani! A duó másik tagja e-mailben kapja meg a regisztrációs űrlap linkjét.

  Telefonos jelentkezés:
  06-30-30-30-400 (alapdíjas telefonszám)
  Online regisztrációhoz kattints ide!

  Megosztás: Hozzáadás Twitter-hez Hozzáadás Facebook-hoz RSS
  Szerző: kovacsa
  Dátum: 2012.06.12.


  Kereső
  Hírlevél
  Programok


    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2020


  Partnerek: