Musicalinfo.hu - Bot Gábor Arcai - Önálló Koncert Budapesten! Videó és játék itt!
 • Bot Gábor Arcai - Önálló Koncert Budapesten! Videó és játék itt!

  2012. december 2-án este 7-kor lesz Bot Gábor önálló koncertje az Uránia Filmszínházban. Jöjjön és legyen részese egy csodálatos koncertnek, egy kivételes hangú Művésztől, akit még a kollégái is úgy hívnak: A HANG!

  A klasszikus daloktól, az opera, operett és musical dalokon át a könnyű zenéig, egy egész estét betöltő csodálatos koncert, élő zenekarral.

  Vendégek:
  Egyházi Géza énekes-színművész
  Debrei Zsuzsanna
  Végvári Eszter énekes-színművésznő
  Vida Mónika-Ruth zongora virtuóz
  Jazz and More kórus

  Gábort sok-sok kedves és kiváló kollégája mellett, orosz kollégája Ivan Ozhogin is megtiszteli Első Önálló Koncertje alkalmából. Az énekes Szentpéterváron jelenleg is nagy sikerrel játssza Krolock Gróf szerepét, de közönsége láthatta már őt pl. Jézus és Júdás szerepében is.

  Zongorán kíséri: Károly Katalin
  Zenei vezető: Czomba Imre zeneszerző

  Jegyrendelés: titkarsag@botgabor.hu; telefon:+36 20/439-1689

  Jegyárak:
  2900Ft, 3900Ft, 4500Ft, 4900Ft

  A színész így nyilatkozott a koncertről:
  "Terveim szerint nem egy átlagos koncert lesz,legalábbis ami a műsort illeti,hiszen az eddigi énekesi pályám összes zenei stílusából szeretnék ízelítőt adni. Grieg, Wolf, Csajkovszkij, Debussy, stb. dalok, Bach, Handel oratórium részletek, valamint népszerű opera áriák, operett, musical és könnyű zene, szóval mindenből egy kicsi. Zongora, zenei alap, és természetesen élő zenekar, vendégek, minden ami belefér."


  Játékunkban Ujlaki Fruzsina nyerte a jegyeket! Gratulálunk!  Megosztás: Hozzáadás Twitter-hez Hozzáadás Facebook-hoz RSS
  Szerző: Kovács Gergely
  Dátum: 2012.11.26.


  Kereső
  Hírlevél
  Programok


    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2020


  Partnerek: