Musicalinfo.hu - Dolhai Attila levele a rajongóknak
 • Dolhai Attila levele a rajongóknak

  Dolhai Attila ebben az évadban látható utoljára musical szerepekben adta hírül egy levélben Dolhai Attila a hivatalos Facebook rajongói oldalán.

  Olvassátok Attila üzenetét!

  Kedves Rajongóim!

  Az Operettszínház Igazgatójával Keroval egyeztetve arra az elhatározásra jutottam, hogy ősztől nem éneklek musical előadásokat. Szeretném magam tovább képezni, tanulni, hogy idővel más műfajban is megmutathassam magam, remélem sokatok örömére. Az operett előadásokat továbbra is játszom, bízva abban, hogy a repertoár bővülni fog.
  Ebben az évadban a kitűzött előadásaimat játszom Elisabeth, Rómeó és Júlia és Ghost.
  Szegeden a Csárdáskirálynőt július 12-én és az Elfújta a szelet július 18.,19.,20-án láthatjátok velem.
  Musicalben Baján láthattok utoljára augusztus 21.,22.,23-án.

  Üdvözlettel: Dolhai Attila


  Attila utolsó előadásaira még kaphatóak jegyek.

  A Budapesti Operettszínház oldalán található szereposztás szerint Dolhai Attilát az Operettszínháztól idén búcsúzó Elisabeth musicalben Budapesten utoljára május 27-én láthatja a közönség. Az Elisabeth musical utolsó előadása augusztusban lesz Baján, ahol szintén Dolhai Attila lesz látható a Halál szerepében. Elisabeth jegyek itt! A Rómeó és Júlia musicalben már csak május 29 és 30 este láthatjuk (TELTHÁZ), majd június 21, 26, 28, 29-én este a színháztól búcsúzó Ghost musicalben láthatjuk. (Jegyek itt!)

  A szegedi Csárdáskirálynő és külön a szegedi fesztivál szereposztással színpadra kerülő Elfújta a szél előadásokra ide kattintva vásárolhattok jegyeket.  Megosztás: Hozzáadás Twitter-hez Hozzáadás Facebook-hoz RSS
  Szerző: Kontor
  Dátum: 2014.05.25.


  Kereső
  Hírlevél
  Programok


    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2020


  Partnerek: