Musicalinfo.hu - Kész az Evita musical 2017-es margitszigeti szereposztása!
 • Kész az Evita musical 2017-es margitszigeti szereposztása!

  A Madonna által világhírűvé lett Evita musical dalait mindenki ismeri, így nem csoda, hogy a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon is már számos alkalommal látható volt ez a legendás musical.

  2017-ben ismét visszatér az Evita musical a Margitszigetre, hogy elvarázsolja a közönséget. Az Evitát idén a Szegedi Balettből már jól ismert koreográfus-rendező, Juronics Tamás rendezésében láthatjuk főszerepben Radnay Csillával, akit már láthattunk Alföldi Róbert István a királyában és a Kőműves Kelemenben is. Evita szerelmét Juan Peront a Vámpírok bálja musicalből és a korábban szintén a Margitszigeten játszott Nyomorultak musicalből is ismerős Egyházi Géza játssza majd. A szereposztás harmadik és egyben az egyik legfontosabb karaktere pedig a filmben Antonio Banderas által megformált forradalmár Che Guevara, akit Sándor Péter a Margitszigeten múlt évben nagy sikert arató Jézus Krisztus Szupersztár Júdása alakít majd,
  Magaldi szerepében Bot Gábort láthatjuk.

  Az Evita musical csak 2017 augusztusában lesz látható Budapesten a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon. Jegyinfók és jegyvásárlás itt!


  Az előadás karmestere Koczka Ferenc lesz. Az előadáson közreműködik a Szegedi Nemzeti Színház énekkara, tánckara és a Szegedi Szimfonikus Zenekar. A Szabad Tér Színház produkciója a Szegedi Nemzeti Színház együttműködésével.
  Megosztás: Hozzáadás Twitter-hez Hozzáadás Facebook-hoz RSS
  Szerző: Kontor
  Dátum: 2016.04.01.


  Kereső
  Hírlevél
  Programok


    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2020


  Partnerek: