Musicalinfo.hu - Kiderült ki játszhatná a Jimmy musical főszerepét!
 • Kiderült ki játszhatná a Jimmy musical főszerepét!

  Pár hete írtunk róla, hogy Jimmy musical készült. Zámbó Imre, ismertebb nevén Zámbó Jimmy az egyik legsikeresebb hazai énekes volt. 1999-ben az RTL Klubbon a legnézettebb műsor volt az általa jegyzett Karácsony Jimmyvel.
  Az énekes dalait számtalan módon feldolgozták már. A "király" 2001-ben tragikus körülmények között vesztette életét. A temetését az RTL Klub élő közvetítette, ami szintén nézettségi csúcsot döntött.

  Most egy új mérföldkőhöz érkezik a Jimmy legenda hiszen Jimmy címmel musical készül.A Még élni akarok alcímet viselő musicalről rendezője Pintér Tibor, koreográfusa pedig Bakó Gábor lesz. A bemutató 2018-ban lesz. A Blikk.hu megkérdezte Zámbó Krisztiánt a musicalről. A legendás énekes fia pedig azt nyilatkozta, hogy szeretné ha Pintér Tibor játszaná el édesapját.

  A BORS még egy képet is készített, amiben Zámbó Jimmy haját varázsolták az ismert színészre. Ide kattintva megnézheted hogyan nézne ki Pintér Tibor a Bors szerint.  Megosztás: Hozzáadás Twitter-hez Hozzáadás Facebook-hoz RSS
  Szerző: Kovács Gergely
  Dátum: 2017.11.30.


  Kereső
  Hírlevél
  Programok


    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2020


  Partnerek: