Musicalinfo.hu - Szeptemberben lesz a 175. Vámpírok bálja! Jegyek itt!
 • Szeptemberben lesz a 175. Vámpírok bálja! Jegyek itt!

  2007 nyarán mutatták be a Vámpírok bálja musicalt a Pesti Magyar Színházban. A musical azóta is folyamatosan láthatják a nézők a színházban. Eddig több, mint 100.000 néző láthatta a musicalt.

  Az elmúlt 174 előadáson sok tehetséges énekes kapott lehetőséget. 2011 januárjában például a Csillag születik énekes Varga Viktor is szerepet kapott. Sőt a magyar szereplők közül sokan a külföldi előadásokban is szerepet kaptak.

  A szereposztás folyamatosan bővül, és egyben fiatalodik, ezért rendszeresen fedez fel új tehetségeket a produkciós team Simon Edit producer, Cornelius Baltus rendező, Dennis Callahan koreográfus és Póka Balázs művészeti vezető. A kezdetek óta főszereplője a produkciónak Egyházi Géza, akiért azóta az egész ország rajong. Eddig több mint 2500 fiatal művész vett részt a szereplőválogatásokon, és mostanra szinte már az összes színház foglalkoztat egy-egy "vámpírt".

  A Vámpírok bálja című musicalt Magyarországon, 2007 nyarán a PS Produkció indította el hódító útjára, és rövid időn belül kultikussá vált. A mai napig teltházakat produkáló magánvállalkozásban bemutatott musical által a hazai közönség is bepillantást nyerhet a világ számos musical színpadain is látható varázslatos, profi módon megalkotott mesevilágba. A folyamatosan duzzadó rajongótábor megszokhatta, hogy minden szériában számíthatnak valami izgalmas csemegére, úgy, mint éjszakai kulisszajárás, Vámpír-találkozó, és sok-sok játéklehetőség.

  A musical 175. előadása 2012. szeptember 7-én lesz. Az előadásra illetve az őszi szezon előadásaira már árulják a jegyeket.
  Vegye meg jegyeit kezelési költség nélkül ide kattintva! További jegyek a http://musicalinfo.jegy.hu oldalon.


  Az előadás tervezett szereposztása:
  Krolock: Egyházi Géza
  Sarah: Török Anna
  Alfréd: Mihálka György
  Professzor: Jegercsik Csaba
  Chagal: Pavletits Béla
  Magda: Sári Éva
  Rebeka: Csóka Vasass Kinga
  Koukol: Szentirmai Zsolt
  Herbert: Pirgel Dávid
  Nightmare I: Bot Gábor
  Nightmare II: Pásztor Ádám

  A darabról:
  A cselekmény a 19. század végén játszódik a vadregényes, havas Erdélyben. Abronsius professzor a rettenthetetlen vámpírvadász fiatal asszisztensével, Alfréddal követi a vámpírok nyomát. Megérkeznek Chagal fogadójába, ahol mindenütt füzérekben lógnak a vámpírriasztó fokhagymák. A falu lakói közül senki sem ismeri el, hogy a közeli kastélyban vámpírok élnek, bár az ellenszer, a fokhagyma iránti vonzalmuk már a megszállottság határát súrolja. A romantikus és érzelmes Alfréd szerelmes lesz a fogadós lányába, aki hasonló érzéseket táplál iránta. A lány ártatlanul igéző énekére megjelenik a vámpírgróf Krolock és meghívja Sarah-t a közeli kastélyában tartandó bálba. Sarah-ban vágyakozás ébred a gróf és a vámpírok halhatatlan világa iránt. Ez az olthatatlan vonzalom még sok izgalmas bonyodalmat okoz, melyet a vámpírok különös világában csetlő-botló vámpírvadászok humoros kalandjai fűszereznek.  Megosztás: Hozzáadás Twitter-hez Hozzáadás Facebook-hoz RSS
  Szerző: Call
  Dátum: 2012.07.09.


  Kereső
  Hírlevél
  Programok


    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2020


  Partnerek: