Musicalinfo.hu - Visszatér a 20 éve bemutatott Elisabeth musical! Jegyek itt!
 • Visszatér a 20 éve bemutatott Elisabeth musical! Jegyek itt!

  Ahogy arról korábban is írtunk az Elisabeth musical 2012-ben visszatért és Budapesten a Budapesti Operettszínházban és Bécsben a Raimund Theater színpadá látható. A musicalt 1992. szeptember 3-án mutatták be, azaz közel 20 éve. Bécs után elsők közt mutatták be Magyarországon a musicalt a Szegedi Szabadtéri Játékokon.

  Azóta több, mint 8,5 millió nézőt varázsolt el világszerte, hiszen Belgium, Németország, Finnország, Olaszország, Japán, Hollandia, Svédország, Svájc és Magyarország legnívósabb színházaiban került bemutatásra 20 év alatt.

  Budapesten új szereposztássallátható 2012. december 7-től az Elisabeth musical. A mára már kultusz darabbá vált előadásban szerepet kapott többek közt Kapócs Zsóka, Csengeri Ottília, Mészáros Árpád Zsolt, Dolhai Attila, Kerényi Miklós Máté, Szomor György, Kocsis Dénes, Kádár Szabolcs és Homonnay Zsolt is.

  Jegyek az Elisabeth musical budapesti előadásaira ide kattintva vásárolhatóak!


  A bécsi VBW a musical 20 éves évfordulója alkalmából 2012 szeptemberében ismét műsorra tűzte a legendás musicalt. Az előadás folyamatosan színpadon van, így a magyar rajongók is megnézhetik bármikor. Jegyeidet magyar irodán keresztül is megvásárolhatod ide kattintva!  Megosztás: Hozzáadás Twitter-hez Hozzáadás Facebook-hoz RSS
  Szerző: Call
  Dátum: 2012.09.21.


  Kereső
  Hírlevél
  Programok


    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2020


  Partnerek: